Πράσινο φως στον Νίκο Μάνεση και το «60' Ελλάδα» για τη νέα τηλεοπτικό σεζόν

Η πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης...

Με πυξίδα τον άνθρωπο και προορισμό την ελληνική περιφέρεια, η εκπομπή του Alpha «60’ Ελλάδα» συνέχισε, για τρίτη χρονιά, το οδοιπορικό της. Στόχος η καταγραφή της καθημερινότητας, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας, αλλά και του μηνύματος ότι η ζωή μακριά από τα αστικά κέντρα χτίζεται με τόλμη και έμπνευση.

Ο Νίκος Μάνεσης άνοιξε τον χάρτη και μέτρησε πολλά χιλιόμετρα. Σταθμοί της φετινής διαδρομής του όλα τα μέρη όπου οι ανθρώπινες ιστορίες είχαν σαν λέξεις – κλειδιά τη δύναμη, τη δημιουργία, την αισιοδοξία, το χαμόγελο. Στον δρόμο του, συνάντησε πρόσωπα που αντιμετωπίζουν το μέλλον με ελπίδα και ευρηματικότητα, που κυνηγούν τα όνειρά τους, αναλαμβάνουν δράση, καινοτομούν, παράγουν, προσφέρουν. Μπήκε στα σπίτια τους, στους χώρους εργασίας και διασκέδασής τους, έγινε μέλος της τοπικής κοινωνίας, αλλά και μέρος του ρεπορτάζ. Είδε αυτά που οι άλλοι δεν βλέπουν.

Τις δύο προηγούμενες σεζόν, η κάμερα της εκπομπής εστίασε σε αυτούς που νίκησαν την κρίση, φέτος έφερε στο επίκεντρο όλα εκείνα τα θετικά κομμάτια που συνθέτουν μια διαφορετική εικόνα της ελληνικής περιφέρειας, μια εικόνα με φως και αισιοδοξία.

Η πορεία της στον πίνακα της τηλεθέασης ήταν δυνατή και κατέκτησε την 1η θέση στη ζώνη προβολής της, στο σύνολο κοινού με μέσο όρο 23,1%.

Στο δυναμικό κοινό 15-44, η εκπομπή κατέγραψε μέσο όρο 17,2%

Η εκπομπή έχει πάρει πράσινο φως και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.