Πράσινο φως για σήριαλ στην ΕΡΤ

To Διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ ενέκρινε την πρόταση για παραγωγή σειρών μυθοπλασίας για την τηλεοπτική περίοδο 2011 – 2012.

Ύστερα από 176 προτάσεις για σειρές μυθοπλασίας που εξετάστηκαν από το αρμόδιο Τμήμα Δραματοποιημένων Προγραμμάτων, τη Διεύθυνση Προγράμματος και την Επιτροπή Προγράμματος προέκυψαν 18 προτάσεις παραγωγής τηλεοπτικών σειρών.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της ΕΡΤ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. στη συνεδρίασή του ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:

– Ενέκρινε την καταβολή αποζημιώσεων σε εννέα (9) υπαλλήλους της εταιρείας, τα οχήματα των οποίων υπέστησαν ζημιές κατά τη διάρκεια υπηρεσιακών μετακινήσεων. Το συνολικό ποσό των αποζημιώσεων ανέρχεται σε 15.573,81 ευρώ.

– Ενημερώθηκε για την εγκύκλιο της Ειδικής Γραμματείας Δημοσιών Επιχειρήσεων και Οργανισμών, με θέμα «Πλεονάζον προσωπικό και εργασιακή εφεδρεία». Επίσης, ενημερώθηκε από αντιπροσωπεία της ΠΟΣΠΕΡΤ για τις θέσεις της Ομοσπονδίας σχετικά με τη συγκεκριμένη εγκύκλιο.

– Ενημερώθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο για δελτίο τύπου της Νέας Δημοκρατίας με ημερομηνία 12.09.11, σχετικά με δηλώσεις του βουλευτή Ευβοίας κ. Σίμου Κεδίκογλου, που αφορούσαν στη μεταφορά του δορυφορικού προγράμματος της ΕΡΤ Α.Ε.

– Ενέκρινε την παροχή ειδικής εντολής και πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο Αθηνών για το χειρισμό δικαστικής υπόθεσης της εταιρείας.

– Ενέκρινε την πρόταση για παραγωγή σειρών μυθοπλασίας για την τηλεοπτική περίοδο 2011 – 2012. Αρμόδια επιτροπή, υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, με εκπροσώπους από τη Γενική Διεύθυνση Τηλεόρασης και μέλη του Δ.Σ., θα επεξεργαστούν τις τελικές προτάσεις, όπως αυτές έχουν κατατεθεί από την Επιτροπή Σεναρίων. Το Δ.Σ. ενημερώθηκε για την εξέλιξη της διαδικασίας αξιολόγησης των σειρών. Κατατέθηκαν συνολικά 176 προτάσεις για σειρές μυθοπλασίας, οι οποίες εξετάστηκαν από το αρμόδιο Τμήμα Δραματοποιημένων Προγραμμάτων, τη Διεύθυνση Προγράμματος και την Επιτροπή Προγράμματος. Από τη διαδικασία αυτή προέκυψαν 18 προτάσεις παραγωγής τηλεοπτικών σειρών.