Πραγματικά κάθε φορά που ψωνίζεις κερδίζεις!

caremarket

Προσφορές για όλα τα γούστα!

Στο www.caremarket.gr, το πιο ολοκληρωμένο online supermarket με τις πραγματικά καλύτερες τιμές και δωρεάν μεταφορικά!

Εκεί θα βρεις πάνω από 12.000 προϊοντα και πάνω από 1.000 σε προσφορά, πολλά με 50% έκπτωση και 1+1 ΔΩΡΟ, τα οποία ανανεώνονται κάθε εβδομάδα ώστε κάθε φορά που ψωνίζεις, να βρίσκεις κάτι να κερδίζεις. Οι προσφορές του αφορούν αγαπημένα brands και είναι ίσως οι πιο ανταγωνιστικές σε όλη την αγορά online και φυσικών σούπερ μάρκετ. Ένα άλλο πλεονέκτημα σε σχέση με ένα φυσικό κατάστημα είναι πως είναι συγκεντρωμένες οι προσφορές και ταξινομημένες ανά κατηγορία, ώστε να μην χάνεις καμία ευκαιρία που μπορεί να σε ενδιαφέρει!

Κάτι που “στοιχίζει” παραπάνω στο σούπερ μάρκετ, είναι πως δεν μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο κόστους. Κάπου θα παρασυρθείς, κάπου θα προσθέσεις στο καλάθι σου κάτι που είδες αλλά δεν είχες υπολογίσει να το αγοράσεις και τελικά καταλήγεις στο ταμείο να πληρώνεις περισσότερα από όσα σκόπευες. Στο www.caremarket.gr το καλάθι σου ανανεώνεται κάθε φορά που προσθέτεις κάτι και έτσι έχεις απόλυτο έλεγχο κόστους.
Τα μεταφορικά είναι δωρεάν και έτσι κερδίζεις το όποιο κόστος μετακίνησης αλλά και τον πολύτιμο χρόνο, να πας ως το σούπερ μάρκετ, να βρεις να παρκάρεις, να περιμένεις στην ουρά, να κουβαλήσεις μέσα στην βροχή και το κρύο.

Πέραν των προσφορών έχει φανταστικές ιδιωτικές ετικέτες (είδη παντοπωλείου Μαράτα, χαρτικά Γλάρος, καθαριστικά Drollio, τροφές για κατοικίδια Barron) στις οποίες θα βρεις σταθερά χαμηλές τιμές – υψηλή ποιότητα!

Έχει την πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και τις καλύτερες τιμές για πραγματικά καλές αγορές!

Ενδεικτικά σου παρουσιάζουμε μόνο κάποιες από τις super προσφορές που θα βρεις

1. Ταμπλέτες πλυντηρίου FAIRY & FINISH, υγρά πιάτων PLANET, χαρτιά κουζίνας ZEWA, σερβιέτες και σερβιετάκια ALWAYS, αφρόλουτρα NIVEA, PALMOLIVE & FA σε σούπερ προσφορά 1+1 ΔΩΡΟ!

2. ΖΥΜΑΡΙΚΑ BARILLA, MISKO & MELISSA 2+1 ΔΩΡΟ

3. ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ALL BRAN, CLUSTERS, SPECIAL K 2+1 ΔΩΡΟ

4. COCA COLA & COCA COLA ZERO & LIGHT 4X500ML -25%

5. DIXAN ΕΩΣ -45%

6. ΓΑΛΑ ΝΕSTLE JUNIOR 30%

7. ΠΡΟΪΟΝΤΑ AJAX -35%

8. PHILADELPHIA ΤΥΡΙΑ ΕΩΣ -25%