Πού βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τον Αντώνη Ρέμο;

Λίγο πριν τη συναυλία στο OAKA...

Και ενώ μετράμε πλέον αντίστροφα για τη μεγάλη συναυλία με σύνθημα «MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ», που διοργανώνει ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ την επόμενη Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Αντώνης Ρέμος επισκέφθηκαν το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της Αποστολής στο Μοσχάτο και συμμετείχαν στις δράσεις της Αποστολής.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης προσφέρει καθημερινά δημιουργική απασχόληση, ενισχυτική διδασκαλία, δωρεάν μετακίνηση καθώς και ένα γεύμα σε 100 περίπου παιδιά.

Ο Αντώνης και ο Γιώργος επισκέφθηκαν το Κέντρο την προηγούμενη εβδομάδα και με πολύ κέφι και καλή διάθεση γνώρισαν όλα τα παιδιά, που τους υποδέχθηκαν χαρούμενα, έπαιξαν και γέλασαν μαζί τους, μοιράστηκαν αστεία, τραγούδησαν και πέρασαν ένα πολύ ευχάριστο και συγκινητικό απόγευμα. Μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν να ξαναβρεθούν την επόμενη Πέμπτη 3 Ιουλίου στη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού «ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ» στο ΟΑΚΑ!

Στη φιλανθρωπική συναυλία «MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» θα τραγουδήσουν οι 4 coaches του “THE VOICE”: ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου, και ο Μιχάλης με τους STAVENTO, ενώ όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στο πρόγραμμα της «Αποστολής» για τη στήριξη παιδιών και ευπαθών οικογενειών.