Πού πήγαν τα 170 χιλιάδες ευρώ του «Big Brother»

Διαβάστε: Τι συμβαίνει με τα χρήματα του Γιάννη Φουκάκη

Τα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό κέρδισε ο Γιάννης Φουκάκης. Ο νεαρός Κρητικός ήταν από την αρχή του ριάλιτι ένα από τα φαβορί και κατάφερε με τη ντοπιολαλιά του να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στους τηλεθεατές. Μάλιστα η επιστροφή του στο χωριό του στην Κρήτη και το τρικούβερτο γλέντι που ακολούθησε μαγνητοσκοπήθηκαν από τον ALPHA και η εκπομπή σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις.

Εντούτοις, παρά τη δημοτικότητα του Γιάννη Φουκάκη, τις τελευταίες μέρες φούντωσαν οι φήμες που τον θέλουν… απλήρωτο από το κανάλι της Κάντζας, να μην έχει δηλαδή εισπράξει το ποσό των 170 χιλιάδων ευρώ που κέρδισε. Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες, το χρηματικό έπαθλο έχει δοθεί από τον ALPHA στο νικητή του «Big Brother». Τόσο το κανάλι της Κάντζας όσο και η εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι φρόντισαν και έγιναν γρήγορα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και το ποσό δόθηκε πολύ πριν μάλιστα εκπνεύσει η περίοδος που είχαν για να δώσουν τα χρήματα.  Συνεπώς, τα σενάρια που θέλουν το Γιάννη Φουκάκη απλήρωτο και τον «Big Brother» ασυνεπή προς τις υποχρεώσεις του είναι πλήρως αναληθή.

Πάντως φαίνεται ότι αυτά τα χρήματα ήταν τα τελευταία που έδωσε ο «Μεγάλος αδερφός». Η πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης ήταν απογοητευτική για τον ALPHA και παρά το ότι στο κανάλι της Κάντζας διαθέτουν τον τεχνικό εξοπλισμό φαίνεται ότι δεν πρόκειται να δώσουν το πράσινο φως για να βρεθεί ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο. Ωστόσο, στον ALPHA προσπαθούν να βρουν κάποιο άλλο concept ώστε να αξιοποιήσουν το σπίτι, τα μηχανήματα και όλο τον τεχνικό εξοπλισμό και να μην τον αφήσουν να σκονίζεται!  

Γρηγόρης Μελάς