Πού πετύχαμε τη Ρούλα Κορομηλά

Ποιά είναι τα μελλοντικά της σχέδια;

Τον τελευταίο καιρό είχαμε χάσει τα ίχνη της Ρούλας Κορομηλά από τα φώτα της δημοσιότητας και από κοσμικές εκδηλώσεις, μέχρι που εμφανίστηκε άκρως αδυνατισμένη και ανανεωμένη στα εγκαίνια του bar restaurant «Duka», του αδερφού της, Θανάση!

Η παρουσιάστρια μπορεί να απέχει από την τηλεόραση, αλλά είναι στην καλύτερη περίοδο της ζωής της! Σε λίγο καιρό θα γίνει πραγματικότητα το όνειρο της και στις προθήκες των βιβλιοπωλείων θα υπάρχει το πρώτο παιδικό βιβλίο με τη συγγραφική υπογραφή της! Ο μικρός της ήρωας λέγεται «Νέφης ο συννέφης» και θα διηγείται στους λιλιπούτειους φίλους του τις δικές του χαριτωμένες ιστορίες.

Όσο για τα τηλεοπτικά, η Ρούλα Κορομηλά δεν σκέφτεται να γυρίσει μπροστά από τις κάμερες στο άμεσο μέλλον, όμως παραμένει στον Alpha πίσω από τις κάμερες ως υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος!

 

Η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό γυμνάζεται εντατικά και προσέχει πολύ τη διατροφή της και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό με την παρουσιάστρια να είναι πιο σέξι από ποτέ!

Ρεπορτάζ: Αρτ Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορομηλά: Μας αποκαλύπτει πως είναι το πρώτο της «παιδί»!

Δείτε τη Νατάσα Θεοδωρίδου να οδηγεί βέσπα με συνεπιβάτη τη Ρούλα Κορομηλά!

Ποιά είναι η διάσημη παρουσιάστρια στην παιδική της ηλικία;

Τι ετοιμάζει η Ρούλα Κορομηλά;

Ο Ρόκκος αποκαλύπτει αλήθειες για τη σχέση του με την Ρούλα Κορομηλά!