Που κυμάνθηκε η τηλεθέαση του prime-time χθες βράδυ;

Ποιο κανάλι ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στη μάχη της τηλεθέασης;

Βράδυ Δευτέρα χθες και το παιχνίδι της τηλεθέασης, στην prime- time ζώνη  κέρδισε o ΑLPHA με το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, ενώ για τα υπόλοιπα κανάλια τα νούμερα ήταν εμφανώς πιο χαμηλά.

Συγκεκριμένα, η Μουρμούρα με νέο επεισόδιο στα γενικά , έκανε μέσο όρο 32,8% ,ενώ αμέσως μετά προβλήθηκε επεισόδιο επανάληψη το οποίο έκανε εξίσου υψηλά νούμερα με μέσο όρο στα γενικά 30,7%.

Αντίστοιχα, στα γενικά ο ΑΝΤ1 με Karadayi  που σημείωσε μέσο όρο 13,8% και αμέσως μετά Σουλεϊμάν που έκανε 14,8% έμεινε αρκετά πιο πίσω στη μάχη της τηλεθέασης.

Ο μεγάλος χαμένος της prime-time ζώνης όμως ήταν το Mega. Μετά την ολοκλήρωση του 3ου κύκλου της επιτυχημένης σειράς Κλεμμένα Όνειρα την περασμένη Παρασκευή, είδε τα νούμερα τηλεθέασης να κατρακυλούν και να κάνουν μονοψήφια,με την κατά τα άλλα πολύ αγαπημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου και αμέσως μετά το Σπίτι της Έμμας.

Συγκεκριμένα το Είσαι το ταίρι μου στα γενικά έκανε μέσο όρο 8,9% και το Σπίτι της Έμμας αντίστοιχα έκανε 11,7%.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η Μουρμούρα έκανε πολύ υψηλά νούμερα και στο νεανικό-δυναμικό κοινό,και  μέχρι την Παρασκεύη 4 Ιουλίου θα προβάλλει καθημερινά ένα νέο επεισόδιο και αμέσως μετά επεισόδιο σε επανάληψη.

Ενδιαφέρον βέβαια θα έχει η μάχη της τηλεθέασης για την prime-time ζώνη, από τη Δευτέρα 7 Ιουλίου , όπου η Μουρμούρα- τουλάχιστον νέα επεισόδια αυτής- δε θα βγαίνουν «αέρα».

Παυλίνα Ντάσιου

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης