Που έφτασε η τηλεθέαση για τη νέα τουρκική σειρά του MEGA «Εκδίκηση»;

Δείτε τι έδειξαν οι μετρήσεις...

Η πρεμιέρα της έγινε χθες στην prime time ζώνη του MEGA, αμέσως μετά τα Κλεμμένα Όνειρα. Από σήμερα θα βάλει τα δυνατά της για να «χτυπήσει» το Μπρούσκο του ΑΝΤ1 που φέρνει την πρωτιά στον κανάλι κάθε απόγευμα στις 19:00. Η Εκδίκηση είναι η νέα τουρκική σειρά που θα προσπαθήσει να κάνει ότι δεν κατάφεραν οι Κρυμμένες Αλήθειες, να καλύψει το κενό που άφησε πίσω της η Fatmagul και κατ' επέκταση να επαναφέρει τα νούμερα του κεντρικού δελτίου και την ηρεμία της Όλγας Τρέμη στα πρότερα επίπεδα. 

Τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen για το πρώτο επεισόδιο;

Με κληρονομιά… 38% από τα Κλεμμένα Όνειρα που σαρώνουν κάθε βράδυ και κύριο αντίπαλο το Πλάκα Κάνεις, η Εκδίκηση κατάφερε να τερματήσει στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης σημειώνοντας ποσοστό 25,1% στο σύνολο. Οι φάρσες του Σάββα Πούμπουρα και του Δημήτρη Βλάχου συγκέντρωσαν το 22,2% των τηλεθεατών, ενώ αρκετά πιο χαμηλά κινήθηκε η τηλεθέαση στα υπόλοιπα κανάλια.

Η Εκδίκηση, ωστόσο, δεν φάνηκε να συγκινεί τις νεαρές ηλικίες, καθώς το δυναμικό κοινό την «ψήφισε» σε ποσοστό 16,3%.

Από σήμερα βέβαια, όλα θα είναι διαφορετικά για τη νέα τουρκική σειρά που θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα της τα όπλα για να επιβληθεί των αντιπάλων της στην απογευματινή ζώνη.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης αναλυτικά