Πότε θα γίνει η συναυλία του «Voice»

Θα βρεθούν όλοι επί σκηνής και θα τραγουδήσουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Πριν από αρκετό καιρό είχα γράψει για τη συναυλία που θέλει να κάνει ο ΑΝΤ1 μετά το τέλος του «Voice».

Τα στελέχη του σταθμού του Αμαρουσίου λοιπόν έκαναν τις απαραίτητες συναντήσεις και όλα προγραμματίστηκαν. Έτσι, την Πέμπτη 3 Ιουλίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο θα δοθεί συναυλία, στην οποία θα λάβουν μέρος ο νικητής του talent show, αλλά και οι υπόλοιποι 7 φιναλίστ, ενώ μεγάλο μέρος της συναυλίας θα καλύψουν οι Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης/ Stavento και Μελίνα Ασλανίδου.

Οι τέσσερις coaches θα τραγουδήσουν μόνοι τους, αλλά και μεταξύ τους, όπως και με τους διαγωνιζόμενους των ομάδων τους. Βέβαια, περισσότερος χρόνος από τους διαγωνιζόμενους θα δοθεί επί σκηνής στο νικητή ή τη νικήτρια.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν για τους σκοπούς της ΜΚΟ «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και το κόστος των εισιτηρίων θα ξεκινά από τα 7 ευρώ, ώστε να μπορέσει όσο γίνεται περισσότερος κόσμος να απολαύσει τα τραγούδια, βοηθώντας παράλληλα και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Την Πέμπτη 3 Ιουλίου λοιπόν ραντεβού με τις voices στο ΟΑΚΑ, για μία βραδιά γεμάτη μουσική, αλλά και για καλό σκοπό.

Γρηγόρης Μελάς