Πότε κάνει πρεμιέρα ο Γιάννης Πρετεντέρης;

Ο δημοσιογράφος επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. - Δείτε το ανατρεπτικό τρέιλερ του σταθμού

Στις 6 Οκτώβριου επιστρέφει στο MEGA η «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη. Η εκπομπή που μετρά ήδη 485 εκπομπές, επιστρέφει για 15η τηλεοπτική χρονιά στο MEGA κάθε Δευτέρα από τον Οκτώβρη.

Η μακροβιότερη πολιτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης ενημερώνει και παρεμβαίνει στα γεγονότα, αναζητά, ανανεώνεται, αναθεωρεί, ανακρίνει και αναμετράται με όλους και με όλα.

Με προσωπικές συνεντεύξεις και θεματικές ενότητες, με κοινωνικά θέματα και βίντεο, με αντιπαραθέσεις και συζητήσεις ανάμεσα σε λίγους ή πολλούς καλεσμένους.

Με οδηγό την επικαιρότητα, η εκπομπή θα συνεχίσει να φιλοξενεί τα πρόσωπα τη στιγμή που θέλουμε να τα ακούσουμε και τα γεγονότα τη στιγμή που πρέπει να τα φωτίσουμε.

Το νέο τρέιλερ του σταθμού κυκλοφόρησε και είναι όντως… ανατρεπτικό όμως αρμόζει στην εκπομπή και αρκετά διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές. Σε ασπρόμαυρη εικόνα, ο Γιάννης Πρετεντέρης προετοιμάζεται καθώς ο φακός εστιάζει πάνω του και εισέρχεται στο στούντιο της «Ανατροπής», οι λέξεις που συνθέτουν τα χαρακτηριστικά της εκπομπής κάνουν την εμφάνιση τους με άσπρα γράμματα μέχρι την… «Ανατροπή»

Διαβάστε ακόμα:

Ξέσπασμα του Γιάννη Πρετεντέρη για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής