Πόσο ωφελήθηκε η Μενεγάκη από την απουσία του διδυμου

Διαβάστε τι έδειξε το "ραβασάκι" της τηλεθέασης

Τελικά όμως το… φούσκωμα ήταν ελάχιστο, κάτι που θα έπρεπε να ανησυχήσει την Ελένη Μενεγάκη που ακόμα κι όταν παίζει με λιγότερους αντιπάλους απέναντί της, η εκπομπή της δεν καταφέρνει να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όπως έκανε παλαιότερα. Τι φταίει;

 

Σίγουρα τις περισσότερες ευθύνες τις έχει η ίδια η παρουσιάστρια που δεν κάνει τις αλλαγές που χρειάζονται στην εκπομπή της. Οι χθεσινές επιδόσεις του «Καφέ» της όμως θα έπρεπε να προβληματίσουν την «ωραία Ελένη» ιδιαίτερα μετά την υπογραφή του καινούργιου συμβολαίου της, με το οποίο αποφάσισε να παραμείνει στη μάχη της πρωινής ζώνης για τουλάχιστον ακόμα δύο χρόνια.

Στο γενικό σύνολο λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε 15,7 μέσο όρο. Η άνοδος των τριών, τεσσάρων αυτών μονάδων από τα καθημερινά νούμερα τηλεθέασης του «Καφέ» μόνο ικανοποίηση δεν μπορούν να φέρνουν στην παρουσιάστρια αλλά και στον ALPHA.

Στην άλλη πλευρά, στο MEGA, το ζευγάρι έφτασε στο 23,7 στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και κατέκτησε για ακόμα μία μέρα την κορυφή της κατάταξης.

 

Τι έγινε όμως στον ΑΝΤ1 με την απουσία των Καραμεροχαριτάτων; Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 λόγω της στάσης εργασίας που πραγματοποίησαν οι τεχνικοί του σταθμού εξαιτίας των απολύσεων στο κανάλι του Αμαρουσίου προσπάθησαν να γεμίσουν το πρόγραμμά τους… με ό,τι βρήκαν εύκαιρο. Χωρίς να προβάλλουν κανένα μήνυμα προς τους τηλεθεατές για την απουσία των εκπομπών «Καλημέρα Ελλάδα» και «10 με 1 Μαζί», έβαλαν να παίζει μία ταινία κι ένα επεισόδιο από την τούρκικη σειρά «Κισμέτ». Αποτέλεσμα; Το κισμέτ τους στους πίνακες τηλεθέασης αποδείχτηκε… κακορίζικο. Έτσι, από τις 10 έως τη 1 οι τηλεθεατές δεν ήταν μαζί με τον ΑΝΤ1 αφού ο μέσος όρος τηλεθέασης έφτασε στο 9,6.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτοί είναι οι «βρώμικοι» μέσοι όροι και ότι για τους καθαρούς και στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με update όταν ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGB.

 

Γρηγόρης Μελάς