Πως θα ''μοιράσουν'' τις γιορτές Μενεγάκη- Λάτσιος

Η Ελένη Μενεγάκη περνάει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της στο πλευρό του Ματέο Παντζόπουλου. Οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές για εκείνη, καθώς μέχρι πέρσι τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά την έβρισκαν μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο και τα τρία παιδιά τους.

Τι θα κάνει ομως φέτος; ''Έχουν ήδη συζητήσει με τον Γιάννη Λάτσιο τι πρόκειται να γίνει με τα τρία παιδιά τους αυτά τα πρώτα Χριστούγεννα μετά το διαζύγιό τους. Οι δυο τους συναντήθηκαν πριν από λίγο καιρό και συναποφάσισαν ότι θα μοιραστούν τις δύο εβδομάδες που θα είναι κλειστά τα σχολεία. Δηλαδή, για μία εβδομάδα, ο Άγγελος η Λάουρα και η Βαλέρια, θα μείνουν μαζί με τον πατέρα τους και την άλλη εβδομάδα με τη μαμά τους. αυτό στο οποίο δεν έχουν καταλήξει ακόμη είναι ποιος θα έχει τα παιδιά την εβδομάδα των Χριστουγέννων και ποιος την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς. Δεν διαφώνησαν σε κανένα σημείο και είναι και οι δύο ικανοποιημένοι αφού θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν τα παιδιά τους τις άγιες μέρες'', αποκαλύπτει πηγή στο περιοδικό People.

Φέτος η Ελένη αποφάσισε να μαγνητοσκοπηθούν μόνο δύο εκπομπές και οι υπόλοιπες να μεταδωθούν κανονικά live. ''Οι μαγνητοσκοπημένες εκπομπές θα είναι μόλις δύο και θα προβληθούν την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.  Η Ελένη επέμενε να βγαίνουν ζωντανά τις μέρες των εορτών. Επομένως οι μέρες της ξεκούρασής της, περιορίζονται μόνο στις παραμονές, όπως κάθε εργαζομένου. Άρα, ανάλογα με το ποια βδομάδα θα περάσει με τα παιδιά της, την άλλη θα μπορεί άνετα ακόμα και να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας με τον Μάκη Παντζόπουλο'', δηλώνει συνεργάτιδά της στο περιοδικό.

Διαβάστε περισσότερα στο tlife.gr