Πώς θα εμφανιστεί η Αγγελική Νικολούλη; Με τι θα ασχοληθεί στην πρεμιέρα;

Οι καινοτομίες στο "Φως στο Τούνελ" - Πώς θα είναι το νέο πλατό;

Το θρυλικό «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει στις οθόνες μας, μετά από απουσία ενός και πλέον χρόνου. Η Αγγελική Νικολούλη θα μας πει την πρώτη «καλησπέρα» της σεζόν την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και με την μεγάλη εμπειρία της και τη μεθοδική έρευνά της θα προσπαθήσει να ρίξει φως σε μία ακόμα «σκοτεινή» υπόθεση.

Όπως γράφει η Espresso, η Αγγελική Νικολούλη θα έχει για σκηνοθέτη το μόνιμο συνεργάτη της, Σωτήρη Σπαθάρη, ενώ αρχισυντάκτρια θα είναι η ίδια. Το πλατό της θα μοιάζει με ένα σύγχρονο και δυναμικό κέντρο έρευνας. Θα υπάρχει το τηλεφωνικό κέντρο που θα απαντάει στις κλήσεις των τηλεθεατών οι οποίοι θα καλούν για να δώσουν τις μαρτυρίες τους, αλλά και στοιχεία που θα βοηθήσουν στην έρευνα κάθε υπόθεσης. Επίσης, θα υπάρχει ομάδα Internet που θα δέχεται μηνύματα μέσω διαδικτύου και σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, θα υπάρχει κάθε φορά και ένας εθελοντής ο οποίος θα βοηθάει έμπρακτα και στην έρευνα. Υπάρχει σκέψη μάλιστα να υπάρχει και μια μεγάλη οθόνη, όπου θα βλέπουμε τις εξελίξεις των υποθέσεων.

Η Αγγελική Νικολούλη, πριν από μερικές μέρες, αποκάλυψε πως ερευνά μια μεγάλη υπόθεση, «Έχει σημάνει συναγερμός στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα αλλά και στις ελληνικές αρχές, μετά από μια μυστηριώδη υπόθεση. Μιλάμε για την διπλή εξαφάνιση του Αμερικανικού υπηκόου αλλά και μιας Ελληνίδας, υπαλλήλων των κεντρικών γραφείων την Νέας Δημοκρατίας. Η υπόθεση ξεκίνησε όταν ο Αμερικανός, ιερέας ενημέρωσε τους συγγενείς του στην Αμερική πως κινδυνεύει η ζωή του στην Ελλάδα και πως απειλούν να εκτελέσουν την φίλη του». Αυτή θα είναι και η πρώτη υπόθεση που θα δούμε στο «Τούνελ».

Διαβάστε ακόμα:

Το κινηματογραφικό τρέιλερ του «Φως στο Τούνελ»! Η ανανεωμένη Αγγελική Νικολούλη

Η Νικολούλη ξεκινά να ρίχνει «Φως στο τούνελ» της

H Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει ποιά είναι η πρώτη υπόθεση που θα ασχοληθεί στον ALPHA!