Πως τα πήγαν στην πρώτη τους τηλεοπτική αναμέτρηση;

Κλεμμένα Όνειρα - Είναι Στιγμές, τι προτίμησαν οι τηλεθεατές;

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Κλεμμένα Όνειρα» έκανε χθες πρεμιέρα στις 19:00. Το κανάλι του Αμαρουσίου κατεβαίνει -μετά από καιρό- στην αρένα των ελληνικών καθημερινών σειρών, με μια φιλόδοξη παργωγή και με ένα πλούσιο καστ ηθοποιών. Μεγάλος αντίπαλος… η σειρά του MEGA που αντικατέστησε τα «Μυστικά της Εδέμ», ένα σίριαλ με συντελεστές προερχόμενους από την πολύ επιτυχημένη σειρά «Η Ζωή της Άλλης». Ποιος από τους δύο κατάφερε να επικρατήσει;

Τα «Κλεμμένα Όνειρα» κατάφεραν να επιβληθούν με γενικό μέσο όρο τηλεθέασης 28,7%, με το «Είναι Στιγμές» να ακολουθεί σε μικρή απόσταση με 25,7%. Η σειρά του MEGA, φαίνεται στον ένα μήνα ζωής της να καταφέρνει να αποκτήσει σταθερό κοινό, το οποίο, ωστόσο, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποκτήσει τη δυναμική των «Μυστικών». Από την άλλη, ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να κερδίσει το κοινό, τοποθετώντας ελληνική σειρά στην απογευματινή ζώνη μετά από πολύ καιρό και μάλιστα, αντικαθιστά την μεγάλη επιτυχία -τουρκικής καταγωγής- «Πειρασμός».

Αξίζει να σημειωθεί μια βασική λεπτομέρεια, τα «Κλεμμένα Όνειρα», χθες πήραν lead in 41%, από τον «Έρωτα και Τιμωρία», ενώ η επανάληψη του «Εκείνες κι Εγώ» στον ΑΝΤ1, έδωσε στο «Είναι Στιγμές» μόνο 10,5%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Η πρεμιέρα του σίριαλ «Είναι Στιγμές»