Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια πριν τη σχέση και κατά τη διάρκεια… Plus: Tips μόνο για κορίτσια

Πώς συμπεριφέρεται όταν θέλει να σε γοητεύσει; Πώς όταν είναι σε σχέση; Διάβασε το ζώδιό του, αλλά και τα tips μόνο για κορίτσια... για να "χειριστείς" σωστά την υπόθεση...

 ΚΡΙΟΣ
Πώς γοητεύουν άνδρες και γυναίκες Κριοί πριν τη σχέση
Εκείνος: Ο άνδρας Κριός ψάχνει άτομα για να τα γοητεύσει περιφερόμενος γύρω απ’ αυτά, όπως το κουνούπι γύρω από το φως. Σπάνια τσουρουφλίζεται από τη φωτιά του έρωτα, αφού συχνά η γυναίκα που έβαλε στο μάτι τον ερωτεύεται πρώτη: τότε αυτός ανταποκρίνεται και… προσφέρεται.

Εκείνη: Η γυναίκα Κριός είναι αρκετά πεισματάρα και εφόσον βάλει κάποιον άνδρα στο μάτι, χρησιμοποιεί άμεσους και προκλητικούς τρόπους για να γοητεύσει. Του μιλά με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπορεί να την αγνοήσει, σκλαβώνοντάς τον και δίνοντας του την αίσθηση ότι τον έχει απόλυτη ανάγκη.

Πώς διατηρούν την σχέση τους άνδρες και γυναίκες Κριοί
Εκείνος: Ο άνδρας Κριός συχνά παρασύρεται όταν τον φλερτάρει κάποια γυναίκα, αλλά έχει το προσόν να γνωρίζει πότε η περίπτωση είναι πραγματικά καλή. Ο γάμος γίνεται αιτία να ξεφύγει από τη μοναξιά, όμως δεν μπορεί να συγκρατηθεί στον πειρασμό για φλερτ. Όταν γίνει αντιληπτός, τότε ορκίζεται να μην το επαναλάβει.

Εκείνη: Η γυναίκα Κριός αρέσκεται να παρασύρεται από το πάθος, αλλά το αποφεύγει με την ιδέα ότι θα μπορούσε να κάνει λάθος. Θα κάνει τα πάντα για να θυμάται ο αγαπημένος της τις αξίες της που τον έκαναν να την αγαπήσει όταν πρώτοσυναντήθηκαν. Προσπαθεί πάντα να «παίζει» τις σκηνές του αρχικού τους ειδυλλίου.

Tip μόνο για γυναίκες
Αν ο σύντροφος σας είναι Κριός και η σχέση σας πηγαίνει καλά, τότε έχει τη διάθεση να κάνει πολλά για σας, αλλά θέλει να τα σκέφτεται μόνος του και όχι να του τα υποδεικνύετε. Δώστε του λίγο χρόνο και θα φτάσει στο σημείο που επιθυμείτε. Προτίθεται να σας στείλει λουλούδια για τα γενέθλια σας, αλλά είναι πιθανό να ξεχάσει την ημερομηνία. Αρκετά συχνά θα βρίσκει ευκαιρία να απολαμβάνει τις βραδιές του με τους φίλους ή θα πηγαίνει κάπου μόνος του. Αν μετά από αυτό σας κάνει ένα πολύτιμο δώρο, τότε κάτι πρέπει να… υποψιαστείτε. Ενώ του αρέσει να σας εξουσιάζει, ποτέ δεν θα «κρέμεται» από το φουστάνι σας. Του αρέσει η ποικιλία και απεχθάνεται να τρώει το ίδιο… φαγητό καθημερινά. Αν έχει κάποιο λόγο να σας ζηλεύει, τότε στ’ αλήθεια θα έχετε ένα επικίνδυνο «κατασκεύασμα» στα χέρια σας. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά στην σχέση σας, περιμένει από σας κατανόηση. Δώστε του χάδια, κάντε του τα κέφια, και να είστε σίγουρη ότι ποτέ δεν θα σας εγκαταλείψει. Αν έχετε τσακωθεί, τότε κάντε εσείς την πρώτη κίνηση και δώστε του το φιλί της συμφιλίωσης.

Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα ζώδια στο TLIFE

ΤΑΥΡΟΣ
Πώς γοητεύουν άνδρες και γυναίκες Ταύροι πριν τη σχέση
Εκείνος: Ο άνδρας Ταύρος ξεκινά με τις καλύτερες προθέσεις για να προκαλέσει τα μητρικά σας αισθήματα και το επιτυγχάνει. Μπορεί να γράφει ποιήματα και να τα απαγγέλει μεγαλόφωνα, να σας στέλνει λουλούδια ή να σας προσφέρει ανάμικτη φιληδονία και τρυφερότητα στην οποία δύσκολα μπορείτε να αντισταθείτε.

Εκείνη: Δεν τη νοιάζει αν καταλάβει άμεσα ο σύντροφος της ότι θέλει να κάνει έρωτα μαζί του, και μετά από αυτό δεν θα λησμονήσει να του πει ότι είναι ο μοναδικός άνδρας για αυτήν. Συνήθως όμως δεν βιάζεται, μπορεί να σας επιφυλάξει εκπλήξεις στη διαδρομή. Επιδοκιμάζει τον εαυτό της αφού βρήκε αυτό που ήθελε πραγματικά.

Πώς διατηρούν την σχέση τους άνδρες και γυναίκες Ταύροι
Εκείνος: Άπαξ και έχει δοθεί σε μια σχέση δεν θέλει να τη θέσει σε κίνδυνο και δεν του αρέσει να απολογείται για τα λάθη του. Αν το κάνει, θα γίνει μέσω κάποιου δώρου ή μιας ανθοδέσμης. Η αγάπη είναι ζωτικής σημασίας στη ζωή του και θα φροντίσει να τη διατηρεί με όλα τα μέσα.

Εκείνη: Για τη γυναίκα αυτή έρωτας σημαίνει κτητικότητα και ποτέ δεν θα ανεχτεί να μοιραστεί τον σύντροφό της. Έχει προαίσθηση και γνωρίζει πότε τα πράγματα δεν «πηγαίνουν καλά». Πολλές φορές η καλή μαγειρική της έσωσε δεσμούς. Όταν όλες οι προσπάθειες αποτύχουν φτάνει στην καρδιά του άνδρα μέσω του στομάχου του.

Tip μόνο για γυναίκες
Αν ο σύντροφός σας είναι Ταύρος, τότε φροντίστε να μην τον πιέζετε πολύ για να βγαίνετε έξω. Ο άνδρας αυτός αγαπά το σπίτι και απολαμβάνει την παραμονή του σε αυτό. Θα προσφέρει πάντα τα απαιτούμενα χρήματα, αλλά έχει την απαίτηση να τα χειριστείτε σωστά. Μπορεί να ελέγχει τα προσωπικά του έξοδα, αλλά θα σας εκτιμήσει πολύ αν κάνετε κι εσείς το ίδιο. Αν του πληγώσετε την υπερηφάνεια του, τότε θα σας δείξει την κακή πλευρά του. Του αρέσουν οι κολακείες αλλά μπορεί να ξεχωρίσει αν αυτές δεν είναι ειλικρινείς. Επαινέστε τον, αλλά προσπαθήστε περισσότερο να είστε σίγουρη ότι του παρέχετε τις ανέσεις που επιθυμεί. Πάντα είναι σε θέση να γνωρίζει αν έχει ένα καλό και άνετο σπίτι που αξίζει να μένει μέσα σ’ αυτό και αν είναι έτσι τα πράγματα, να είστε σίγουρη ότι ποτέ δεν θα τολμήσει να φύγει από αυτό ή να σας εγκαταλείψει.