Πώς προετοιμάζει την επιστροφή του ο Γρηγόρης

Διαβάστε περισσότερα για την εκπομπή του MEGA που θα δούμε αυτή την Κυριακή

Το δελτίο Τύπου μάλιστα από το κανάλι της Μεσογείων ήταν ιδιαίτερα… θερμό για τις σχέσεις που διατηρούν οι δύο πλευρές αφού ανέφερε ότι«οι δυνατές φιλίες κρατάνε χρόνια. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα βρίσκεται για ακόμη μια σεζόν στο Mega. Μια δημιουργική συνεργασία χρόνων ανανεώθηκε σήμερα σε πολύ καλό κλίμα. Τα νέα τηλεοπτικά σχέδια θα ανανεωθούν σύντομα».

Μπορεί λοιπόν αυτόν τον καιρό ο Άρνι να απουσιάζει από την ενεργό δράση προετοιμάζοντας το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του αλλά το Mega αποφάσισε να τον… επαναφέρει. Έτσι, αυτήν την Κυριακή το βράδυ το κανάλι της Μεσογείων προβάλλει την εκπομπή «Αναζητώντας την επιτυχία». Να θυμίσουμε ότι τη συγκεκριμένη εκπομπή είχε προβάλλει το Mega στα τέλη Σεπτεμβρίου και είναι ένα οδοιπορικό του Άρνι που προσπαθεί να μάθει τι σημαίνει επιτυχία και αν υπάρχει συνταγή για να την αποκτήσεις αλλά και να την διατηρήσεις! Στην εκπομπή ο παρουσιαστής συναντά μεταξύ άλλων το Χιου Χέφνερ, το Σάκη Ρουβά αλλά και το σεναριογράφο της σειράς «Τόλμη και γοητεία» ενώ σε ρόλο… ψυχαναλύτριας εμφανίζεται η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ευκαιρία λοιπόν όσοι δεν είχαν δει την εκπομπή στην αρχή της σεζόν, να την παρακολουθήσουν αυτήν την Κυριακή στις 21:00 το βράδυ.

Γρηγόρης Μελάς