Πώς πήγε η πρεμιέρα του «Elatte»

Διαβάστε: Χλιαρά υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές το καλοκαιρινό δίδυμο
Με τη βοήθεια των δημοσιογράφων από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» αλλά και δημοσιογράφων από τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 προσπάθησε να καλύψει όλο το φάσμα της επικαιρότητας, ενώ η Νάντια και ο Θανάσης ήταν σαφώς πιο άνετοι όταν η θεματολογία της εκπομπής τους ήταν life style.  Πώς τα πήγαν όμως, στην πρεμιέρα τους από τηλεθεάσεις; Πόσοι τηλεθεατές παρακολούθησαν το «Elatte»;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 που μεταδίδεται από τις 7 το πρωί έως τις 11, βρέθηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης σημειώνοντας μέσο όρο 15,4. Στην κορυφή βρέθηκε το ALTER που σημείωσε μέσο όρο 19,7 ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε το MEGA με 16,7. Βέβαια, στο σημείο αυτό και για να είμαστε ακριβείς, πρέπει να σημειώσουμε ότι στη μάχη της τηλεθέασης από τις 7 έως τις 10 που μεταδίδονται οι ενημερωτικές εκπομπές, στην κορυφή βρέθηκε το δίδυμο του MEGA αφού ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης σημείωσαν μεγαλύτερες τηλεθεάσεις από το Γιώργο Αυτιά.

Πάντως, το καλοκαίρι προβλέπεται ιδιαίτερα καυτό αφού θα συνεχίσει η μάχη της τηλεθέασης καθώς απέναντι από τη Νάντια Μπουλέ και το Θανάση Πάτρα θα βρίσκονται, τουλάχιστον μέχρι τις 29 Ιουλίου, οι Γιώργος Οικονομέας, Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Αυτιάς.  

Γρηγόρης Μελάς