Πώς μοιράστηκε η πίτα τηλεθέασης στους πρωινούς μετά την άφιξη Κουτροκόη – Ρογκάκου;

Ποια εκπομπή τερμάτισε πρώτη;

Κι εκεί που οι καλοκαιρινές, πρωινές, ενημερωτικές εκπομπές είχαν πάρει το δρόμο τους και είχαν βρει την ισορρόπία τους στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, μια νέα άφιξη ήρθε να ταράξει τα νερά και να αλλάξει τους συσχετισμούς. Μετά από πολλές σκέψεις και ακόμα περισσότερες συζητήσεις, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγάλει στον αέρα το Πρωινό ΑΝΤ1 (summer edition) λίγο πριν εκπνεύσει ο Ιούλιος. Αποτέλεσμα… ΝΕΤ, MEGA και ΣΚΑΪ να επαναπροσδιορίζονται στο παιχνίδι. Τελικά, ποιά ήταν εκπομπή κατάφερε να μείνει σταθερά πάνω από το 20% και ποιες βρέθηκαν πιο χαμηλά;

Διατηρώντας σε μεγάλο βαθμό την κληρονομιά που άφησε ο Γιώργος Παπαδάκης, η Ντόρα Κουτροκόη και ο Νίκος Ρογκάκος κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη θέση, την ημέρα της πρεμιέρας τους. Με μέσο όρο τηλεθέασης 22,6% πέρασαν με μεγάλη άνεση μπροστά, μιας και το Πρωινό MEGA που ήρθε δεύτερο, έκλεισε με 15,8%.

Για την τρίτη θέση ΝΕΤ και ΣΚΑΪ έδωσαν πραγματική μάχη, από την οποία έλαβαν 14,2% και 14,1% αντίστοιχα. Βέβαια, η Πρώτη Γραμμή παίρνει …βαθμούς bonus από το διάστημα 06:00 – 07:00, μια ώρα στην οποία βρίσκεται μόνη της στην τηλεοπτική αρένα.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Τι τηλεθέαση έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρεμιέρα της;