Πως διαμορφώθηκε η τηλεθέαση στις πρωινές εκπομπές με την επιστροφή Καμπουράκη – Οικονομέα;

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Το καλοκαιράκι τελειώνει και οι παρουσιαστές επιστρέφουν σταδιακά στα τηλεοπτικά τους πόστα, καθώς οι εξελίξεις στην επικαιρότητα είναι πολλές και σημαντικές. Η Δευτέρα ήταν η μέρα που έκαναν πρεμιέρα -μεταξύ άλλων- ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας. Η Κοινωνία Ώρα MEGA και η Πρώτη Γραμμή του ΣΚΑΪ είναι οι πρώτες εκπομπές από τις πολύ πρωινές που μπαίνουν στην τηλεοπτική αρένα με την κανονική τους σύνθεση. Στα υπόλοιπα κανάλια η ενημέρωση ακολουθεί ακόμα την καλοκαιρινή …προσαρμογή. Πόσο επηρέασε την τηλεθεάση των υπολοίπων καναλιών η έλευση του διδύμου; Ποια εκπομπή βρέθηκε στην υψηλότερη θέση στους πίνακες της Nielsen;

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης κέρδισαν το μεγαλύτερο κομμάτι τηλεθέασης, δηλαδή το 26,5%. Οι αντίπαλοί τους έμεινα από δέκα και πάνω μονάδες πίσω!

Συγκεκριμένα, το πρωινό του ΑΝΤ1 σημείωσε ποσοστό 15,7%, η Πρώτη Γραμμή του ΣΚΑΪ έφτασε στο 12,9% -στο διάστημα 6-7 ξεπέρασε το 28% και η Ενημέρωση στη ΝΕΤ συγκέντρωσε το 11,7%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Μάχη για την τηλεθέαση μεταξύ Γιώργου Αυτιά και Ενημέρωσης στη ΝΕΤ