Πόπη Τσαπανίδου και Εύα Αντωνοπούλου ξανά στις επάλξεις

Διαβάστε τι είπαν εν όψει της έναρξης των εκπομπών τους.

Η Πόπη Τσαπανίδου από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου μπαίνει ξανά στη μάχη της ενημέρωσης με κάποιες μικρές αλλαγές στην εκπομπή “ΣΚΑΪ Τώρα” όπως η έμφαση στα social media και στην καλύτερη επικοινωνία με τους τηλεθεατές.

Βγαίνουμε ξανά στις 22 Αυγούστου και φέτος ελπίζουμε σε πιο “πρωταγωνιστικό” ρόλο των τηλεθεατών. Στη νέα τηλεοπτική σεζόν θα γίνουν κάποιες μικρές παρεμβάσεις “ΣΚΑΪ Τώρα”, όπου σίγουρα κρατάμε τον γρήγορο ρυθμό και τις πολλές συνδέσεις.

Θα υπάρξει μια ανανέωση στην εικόνα που βγάζει η εκπομπή. Όσες επιτρέπει η εποχή και τα ασφυκτικά οικονομικά πλαίσια που θέτει. Από την άλλη, αυτό που θα προσπαθήσουμε, είναι να αναβαθμίσουμε τον ρόλο του τηλεθεατή μέσα στην εκπομπή. Το twitter θα αποτελέσει το βασικότερο εργαλείο μας και εύχομαι στην πορεία να καταφέρουμε να κάνουμε περισσότερο διαδραστική την εκπομπή” δηλώνει η Πόπη Τσαπανίδου εν όψει της έναρξης της εκπομπής.

Με κύριο μέλημα τους τηλεθεατές και την ίδια έμφαση “στα σημεία” από τη Δευτέρα  επιστρέφει και το μεσημεριανό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ με την Εύα Αντωνοπούλου.

Δίνουμε έμφαση στην επικαιρότητα και παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις. Θα κάνουμε συνδέσεις με τους ανταποκριτές μας στο εξωτερικό, όπου θα παρουσιάζουν θέματα με μια διαφορετική ματιά. Ακόμη, μία μεγάλη ενότητα της εκπομπής θα είναι αφιερωμένη σε διεθνή θέματα.

Επίσης, αυτή τη σεζόν θα επιχειρήσουμε να έχουμε ακόμη καλύτερη επαφή με τους τηλεθεατές μέσω twitter και facebook, ενώ τη θέση τους στην εκπομπή θα έχουν και θέματα καινοτομίας και τεχνολογίας…” δήλωσε η παρουσιάστρια.