Ποιους θα δούμε στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή στο Πρωινό mou

Με ποιους έχει κάνει ραντεβού το κανάλι;

Αυτές τις μέρες, οι υπεύθυνοι του καναλιού της Μεσογείων, δουλεύουν πυρετωδώς για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού.

Ο Μάρκος Σεφερλής και οι συνεργάτες του, κάνουν καθημερινά meetings και ψάχνουν να βρουν τα καταλληλότερα πρόσωπα που ενταχτούν στην ομάδα της εκπομπής.

Όπως είχαμε γράψει πριν καιρό, ο ταλαντούχος ηθοποιός, επιθυμεί να έχει φέτος κοντά του, ανθρώπους του θεάτρου, που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν και έχει δοκιμαστεί η χημεία τους.

Αυτό είναι κάτι που είχε συζητήσει με τους υπεύθυνους του καναλιού από την αρχή της συνεργασίας τους και το κανάλι είχε συμφωνήσει, δίνοντας το ελεύθερο στον ταλαντούχο ηθοποιό να επιλέξει τους συνεργάτες του.

Έτσι σύμφωνα με νέες πληροφορίες του Zappit, ένα από τα επικρατέστερα ονόματα για μια θέση δίπλα στον Μάρκο είναι αυτό του ηθοποιού, Στέλιου Κρητικού.

Ο Στέλιος συνεργάζεται χρόνια με τον Σεφερλή στο θέατρο και οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις και πολύ δυνατή χημεία επί σκηνής.

Εκτός από τον ηθοποιό, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Μάρκου, με το κανάλι έχουν κάνει ραντεβού και κάποιοι δημοσιογράφοι όπως η Δέσποινα Καμπούρη.

Οι τελικές αποφάσεις για τα πρόσωπα που θα δούμε στην ομάδα της εκπομπής θα παρθούν τις επόμενες μέρες,

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Πρωινό mou: Τι θα δούμε τη σεζόν που έρχεται

Ξεκαρδιστικό! Ο Μάρκος Σεφερλής προκάλεσε τον Τσακ Νόρις και…

Μάρκος Σεφερλής: Η απάντηση του στα σχόλια του Δ.Παπανώτα για το Πρωινό mou