Ποιος θα είναι ο Παπαδάκης του καλοκαιριού στον ΑΝΤ1;

Διαβάστε: Τα υποψήφια ονόματα για την καλοκαιρινή, πρωινή ενημέρωση

Η συνταγή θα είναι η ίδια με πέρσι, θα καλυφθεί η ζώνη 07.00 – 11.00, και η εκπομπή θα βγει στον αέρα μόλις ολοκληρωθεί το «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη. (Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμη αποφασιστεί)

«Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθούν κάποιες συναντήσεις και δοκιμαστικά. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα δοκιμαστούν νέα πρόσωπα» μας έλεγαν αρμοδίως από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit ένα απ’ τα πρόσωπα που έπαιξε έντονα τις προηγούμενες ημέρες ήταν αυτό του παρουσιαστή ειδήσεων και οικονομικού συντάκτη Γιώργου Κούρου, ωστόσο η ιδέα απορρίφθηκε, καθώς ο δημοσιογράφος είναι απαραίτητος στα δελτία ειδήσεων «πόσο μάλλον το καλοκαίρι καθώς θα υπάρχουν και οι άδειες», όπως μας είπαν χαρακτηριστικά πηγές από τον ΑΝΤ1.

Ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες συγκεντρώνει η επιστροφή της Ράνιας Θρασκιά στο πρωινό του ΑΝΤ1, παρά τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Και αυτό γιατί η παρουσιάστρια θα επέστρεφε στο Μαρούσι μόνο εφ’ όσον είχε γραπτή δέσμευση πως θα συνεχίσει και την χειμερινή σεζόν, κάτι που βέβαια ο ΑΝΤ1 λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορεί να κάνει σε καμία περίπτωση.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο καλοκαιρινός αντικαταστάτης του Γιώργου Παπαδάκη θα είναι νέο πρόσωπο το οποίο αυτή τη στιγμή δεν ανήκει στο δυναμικό του σταθμού.

Βέβαιη στο καλοκαιρινό πρωινό είναι η παρουσία της Μαίρης Συνατσάκη, ωστόσο τα ακριβή της καθήκοντα θα αποφασιστούν τις επόμενες εβδομάδες.