Ποιος θα αναλάβει τα… παιδιά του Λεβέντη

Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Αν και ο Λεβέντης προγραμμάτιζε να είναι κανονικά στη θέση του στην κριτική επιτροπή του talent show, οι καινούργιες επαγγελματικές υποχρεώσεις του τον ανάγκασαν να ταξιδέψει στο εξωτερικό ενώ θεωρείται σίγουρο πως δεν θα καταφέρει να επιστρέψει μέχρι την Παρασκευή. Και μπορεί οι υπεύθυνοι στο κανάλι του Αμαρουσίου να πονοκεφαλιάζουν για το ποιος θα καθίσει την Παρασκευή στην καρέκλα του στην κριτική επιτροπή αλλά τουλάχιστον βρήκαν ποιος θα αναλάβει την ομάδα του Λεβέντη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η λύση βρέθηκε εκ των έσω. Την ομάδα των αγοριών ηλικίας 16 έως 24 ετών που έχει ο Λεβέντης, ανέλαβε ο Γιώργος Θεοφάνους. Έτσι οι Χάρης, Κωνσταντίνος και Δημήτρης που ανήκουν στην ομάδα του Λεβέντη, αυτή τη βδομάδα… κοουτσάρονται από το συνθέτη που συνεχίζει όμως, όπως είναι λογικό, να ασχολείται και με τη δική του ομάδα, τα groups.

Το ερώτημα είναι τι θα κάνει ο Θεοφάνους στο live της Παρασκευής αν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι κάποιος από τη δική του ομάδα (groups) και κάποιος από τη… δανεική (αγόρια, 16-24) ομάδα!
Το τι θα επιλέξει να κάνει αν βρεθεί στη δύσκολη αυτή θέση θα το δούμε την παραμονή των Χριστουγέννων.

Πηγή: Newsit