Ποιος πήρε το μεγαλύτερο …πακέτο τηλεθέασης;

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η μάχη στην αρένα της ελληνικής τηλεόρασης, λίγο μόνο καιρό πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Οι …εξετάσεις που πρέπει να δώσουν αρκετά προγράμματα για να πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά είναι σημαντικές και όλοι θέλουν να τις περάσουν. Γρηγόρης Αρναούτογλου και Βίκυ Χατζηβασιλείου αναμετρήθηκαν για μια ακόμα Πέμπτη. Ποιος ήταν όμως ο χθεσινός κερδισμένος;

Ουσιαστικά, ο Όμορφος Κόσμος και το Πάμε Πακέτο βρέθηκαν απέναντι μόνο στο διάστημα 22:30 – 23:00, μιας και το παρατεταμένο δελτίο ειδήσεων του MEGA έχει μεταθέσει τις ώρες προβολής σε όλη την prime time ζώνη. Στο συγκεκριμένο ημίωρο λοιπόν, η Βίκυ Χατζηβασιλείου σημείωνε τα υψηλότερα νούμερα από όλα τα κανάλια, με τον Γρηγόρη να μένει πιο πίσω. Ωστόσο, το Πακέτο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 24% στον μέσο όρο τηλεθέασης και η αιτία έχει ένα και μόνο όνομα… Βασιλιάδες!

Η δημοφιλής σειρά του MEGA συγκέντρωσε ποσοστό 32,5%, αφαιρώντας πολύτιμες μονάδες τηλεθέασης από την Βίκυ Χατζηβασιλείου. Ο Όμορφος Κόσμος που διαδέχτηκε τους Βασιλιάδες αρκέστηκε στο 20,9%, με ένα ταξιδιάρικο, όμως, επεισόδιο από το πανέμορφο Καστελόριζο.

Το φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1 Ελεύθερο κι Ωραίος συγκίνησε μόνο το 10,4%, ενώ την έκπληξη το βράδυ της Πέμπτης έκανε το STAR. Η προβολή της ταινίας «Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμι Μπάτον» έφερε στο κανάλι της Κηφισιάς το 17,8% του τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΙΤΕ το φινάλε της σειράς «Ελεύθερος κι Ωραίος»!