Ποιός πασίγνωστος ηθοποιός δεν έχει τηλεόραση σπίτι του ;

Πριν δύο χρόνια όταν χάλασε η τηλεόρασή του και δεν την έφτιαξε ποτέ...! Έκτοτε ενημερώνεται μόνο μέσω διαδικτύου...

Είναι ένα από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και το πλατύ κοινό τον έμαθε από την τηλεόραση. Ωστόσο, αυτός πλέον δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση. Ο λόγος για τον Άλκη Κούρκουλο, ο οποιός από τότε που του χάλασε η συσκευή, δεν μπήκε στον κόπο να τη φτιάξει και από ότι φαίνεται δεν του έλειψε καθόλου!

Δείτε τι λέει στο περιοδικό «HELLO!»:

«Έβλεπα τηλεόραση. Με απώθησε μόνη της, σιγά σιγά. Μου χάλασε η συσκευή κάποια στιγμή, πριν από δύο χρόνια, και δεν μπήκα ποτέ στην κόπο να την επισκευάσω. Ενημερώνομαι μέσω ίντερνετ κυρίως και από τις εφημερίδες»

«Άλλο ηθοποιός και άλλο διάσημος. Αν θέλεις να γίνεις διάσημος, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το πετύχεις, ειδικά στις μέρες μας. Επαναστατώ μέσα μου, και επαναστατώ συχνά. Ζω μια καθημερινή επανάσταση και το εννοώ. Προσπαθώ να τα βάλω με τις φοβίες μου και τα κρατήματά μου και για αυτό είναι άνθρωπος των άκρων. Από εκεί που μπορεί να μην κάνω τίποτα και να είμαι ήσυχος, να έχω τρομερά ξεσπάσματα. Από την άλλη, όπως όλοι οι Έλληνες βολεύτηκα κι εγώ σε μια πραγματικότητα και ζήσαμε όλοι παραπάνω από τις δυνατότητές μας.»

Διαβάστε ακόμα:

Θα ξαναδούμε την θρυλική παρέα ξανά μαζί στη μικρή οθόνη;

Ξαναβρέθηκαν στα ίδια μέρη! Δείτε πως είναι σήμερα!

Πλήθος τηλεοπτικών αστέρων στην πρεμιέρα Κούρκουλου-Αλεξανιάν