Ποιός παρουσιαστής επιστρέφει…πολύ πρωί ;

Από τη Δευτέρα θα ξυπνάει πριν τις 5 για να ενημερώνει τον κόσμο από τη συχνότητα του ALPHA...

O λόγος για τον Σπύρο Λάμπρου, ο οποίος μετά το «Πάνω στην Ώρα» που τον ξυπνούσε…χαράματα μέχρι τον περασμένο Ιούλιο, επιστρέφει αυτή τη φορά στο ραδιόφωνο του ALPHA!

O γνωστός δημοσιογράφος θα παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Σμυρνή, το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του «Ράδιο 9» (9.89), που αναμένεται λίαν συντόμως να ξανα-μετονομαστεί σε ALPHA radio!

Κάθε πρωί από τις 06:00 ως τις 08:00 ο Σπύρος Λάμπρου θα μας καλημερίζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, δίνοντας τις πρώτες ειδήσεις και τις εξελίξεις της επικαιρότητας, οι οποίες από την Δευτέρα θα είναι και ιδιαίτερα έντονες! Επιθυμία του Δημήτρη Κοντομηνά ήταν κανάλι και ραδιόφωνο να έχουν έντονα ενημερωτικό χαρακτήρα και μάλιστα με δημοσιογράφους καταξιωμένους που μπορούν να δώσουν το στίγμα και το χαρακτήρα τους.

Πρεμιέρα για το νέο -ραδιοφωνικό- βήμα, θα γίνει την Δευτέρα 21 Μαίου, η οποία είναι ιδιαίτερη ημέρα γενικά για τον ALPHA, μιας και γίνονται αρκετές πρεμιέρες, όπως και αυτή του Νίκου Μάνεση στην τηλεόραση, στις 11:00 το πρωί με το «Κομβικό σημείο».

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις MEDIA!