ΠΟΙΟΣ γνωστός τραγουδιστής έσωσε παιδί από σεξουαλική κακοποίηση;

Διαβάστε τι έγινε

«Επαθα σοκ με αυτά που μου είπε το κορίτσι. Μίλαγε και έτρεμε ολόκληρο. Φρίκη. Αυτός δεν είναι πατέρας. Είναι ένα τέρας. Είμαι σίγουρος ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα δράσει άμεσα, όπως πρέπει να κάνει αντίστοιχα και ο εισαγγελέας», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο λόγος για τον Ματθαίο Γιαννούλη.

Ένα 16χρονο κορίτσι επικοινώνησε μαζί του, μέσω Facebook, ζητώντας του επίμονα να συναντηθούν για κάτι πολύ σοβαρό. Η συνάντηση έγινε παρουσία και τρίτου ατόμου, κατά την διάρκεια της οποίας το κορίτσι του εκμυστηρεύτηκε ότι εκείνη και η αδερφή της έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τους τον πατέρα. 

Σύμφωνα με το Ματθαίο Γιαννούλη, η 16χρονη του αποκάλυψε ότι ο πατέρας της ανάγκαζε εκείνη και την αδερφή της να κυκλοφορούν γυμνές μέσα στο σπίτι και να βλέπουν όλοι μαζί ερωτικές ταινίες. Δέν ήταν λίγες οι φορές που βίαζε την μητέρα τους μπροστά στα μάτια τους, ενώ και οι ίδιες είχαν υποστεί αρκετές φορές τα χάδια του.

Ο τραγουδιστής επικοινώνησε αμέσως με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και κατήγγειλε το γεγονός, ζητώντας τους να δράσουν άμεσα προκειμένου να βοηθήσουν τα δύο ανήλικα κορίτσια.

Την καταγγελία επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου του » Χαμόγελου του Παιδιού», Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Πολύ γνωστός ηθοποιός είχε πέσει θύμα κακοποίησης όταν ήταν παιδί

Διάσημες γυναίκες που παραδέχονται on camera ότι έχουν πέσει θύμα κακοποίησης

Τα θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης σπάνε τη σιωπή τους

Πασίγνωστος ζεν πρεμιέ δηλώνει ότι έχει χτυπήσει τις συντρόφους του!