Ποιος γνωστός ηθοποιός πουλούσε εισιτήρια σε σινεμά;

Το έκανε παράλληλα με την ταινία που γύριζε.

Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου έδωσε ο Νίκος Πουρσανίδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που είχε μεταναστεύσει στην Αγγλία και ανέφερε μάλιστα και τι δουλειές έκανε, παράλληλα με τα γυρίσματα της ταινίας «Icon».

Γιατί το έκανες; Γιατί μετανάστευσες στην Αγγλία;

Για να ρισκάρω. Και αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο ήταν τι θα πούμε με τον Φρίαρς σε ένα break, τι θα εισπράξω από αυτόν τον άνθρωπο και όχι τι θα ανεβάσω στο twitter μου για εκείνον. Ήθελα να φύγω γιατί αυτό πάντα επιθυμούσα. Και μάλιστα πήγα στην Αγγλία όταν ήδη στην Ελλάδα δούλευα φουλ. Εκεί ζήσαμε σχεδόν τέσσερα χρόνια με την Κατερίνα. Και το κάναμε γιατί θέλαμε να γίνουμε πιο πλούσιοι άνθρωποι, να αποκτήσουμε περισσότερες εμπειρίες, να γίνουμε καλύτεροι καλλιτέχνες, να ψαχτούμε πιο πολύ.

Τι δουλειές έκανες εκεί;

Η μία ήταν στην ταινία «Icon» που έκανα με τον διάσημο Στίβεν Φρίαρς και η άλλη μια παραγωγή του BBC που λέγεται «Spooks». Παράλληλα έπαιξα και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις.

Έκανες και άλλα πράγματα ταυτόχρονα προκειμένου να επιβιώνεις;

Ναι, δούλευα ως πωλητής στα «Harrods», στην υποδοχή μαγαζιού και σε κάποιο σινεμά, από το να πουλάω εισιτήρια μέχρι πίσω από το μπαρ. Η δουλειά μου εκεί ήταν σουρεαλιστική, αφού η λιμουζίνα που το πρωί με πήγαινε στο γύρισμα το απόγευμα με άφηνε στην Baker Street, όπου βρισκόταν το σινεμά. Εκεί πουλούσα εισιτήρια για την προηγούμενη ταινία του σκηνοθέτη με τον οποίο ήδη δουλεύαμε μαζί το πρωί.