Ποιος γνωστός ηθοποιός λέει ότι το «Αμάρτημα της μητρός μου» είναι… έκτρωμα;

Εξαπολύει τα βέλη του εναντίον της τηλεόρασης, λέγοντας ότι «κανένα απολύτως πρόγραμμα της τηλεόρασης δεν έχει λόγο ύπαρξης, εκτός από κάτι ντοκιμαντέρ και πολεμικές ανταποκρίσεις».

Από την κριτική του όμως, δεν γλιτώνει ούτε η σειρά του ΑΝΤ1 «Το αμάρτημα της μητρός μου», την οποία δεν διστάζει μάλιστα να χαρακτηρίσει ως «έκτρωμα».

Ο λόγος για τον Ηλία Λογοθέτη που σε συνέντευξη που έδωσε στη Χρύσα Βασιλακοπούλου για την ιστοσελίδα «Entertv», απαντώντας στην ερώτηση αν «αναστηθεί» ποτέ η τηλεόραση και έρθουν καλύτερες εποχές, ο γνωστός ηθοποιός λέει πως «πιστεύω πως ναι.

Την αρχή την έκανε πέρυσι το MEGA με το «Νησί», σε αντίθεση με τον ANT1 που φέτος προβάλλει αυτό το έκτρωμα το «Αμάρτημα της μητρός μου». Δεν είχαν τη στοιχειώδη ευγένεια να σεβαστούν τον Βιζυηνό και να αλλάξουν αυτόν τον τίτλο.

Ένα σωστό και ευγενές άτομο δεν το κάνει αυτό, πρόκειται για κτηνωδία. Είμαι σε θέση επίθεσης, περίμενα πως και πως αυτή την στιγμή για να μιλήσω! Μας επηρέασε οικονομικά αυτό το σήριαλ. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα τολμούσε ένας καλλιτέχνης να το κάνει αυτό.

Λυπάμαι πολύ για τον Παύλο Χαϊκάλη, τον οποίο θαυμάζω, που έπαιξε έστω ως guest star σε αυτή την σειρά. Δεν του κρατώ κακία, ούτε τον κρίνω. Με την ομάδα μου μοχθήσαμε για «Το αμάρτημα της μητρός μου», ο κόσμος έβλεπε το τρέιλερ της σειράς στην τηλεόραση και νόμιζε ότι θα μας δει τηλεοπτικά. Να τονίσω όμως ότι τίποτα δεν εμπόδισε την επιτυχία της παράστασης».

Να σημειώσουμε ότι ο Ηλίας Λογοθέτης αναφέρεται στο αυτοβιογραφικό διήγημα του Γιώργου Βιζυηνού «Το αμάρτημα της μητρός μου» που είχε ανεβάσει στο θέατρο, τίτλο τον οποίο χρησιμοποίησε ο Αλέξανδρος Ρήγας για τη σειρά που κάνει για τον ΑΝΤ1.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας στο NewsIt