Ποιός επέλεξε την Αλεξανιάν αντί για τις Παπουτσάκη-Μπουλέ ;

Οι τρεις γυναίκες "μονομάχησαν" για έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο που απαιτεί πολύ τραγούδι!

Με αφορμή τα εκατό χρόνια από την γέννηση του συγγραφέα, στιχουργού και σκηνοθέτη, Αλέκου Σακελλάριου, δημιουργήθηκε μια ανατρεπτική παράσταση για την ζωή και τα τραγούδια του!

 

«Ο Αλέκος Βγήκε απ’ τον Παράδεισο» είναι ο τίτλος και θα παιχτεί τον χειμώνα στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα».                                                                                                                
Το έργο, σε κείμενα του Αλέκου Σακελλάριου και του Δημήτρη Μαλισσόβα, βασίζεται σε δύο πρόσωπα. Τον Αλέκο Σακελλάριο, θα υποδυθεί ο νέος ηθοποιός Άγγελος Μπούρας. 

Ο ρόλος της γυναίκας, ο οποίος δεν αναφέρεται σε κάποια συγκεκριμένη γυναίκα της ζωής του, αλλά σε όσες πέρασαν από την ζωή του, έγινε μήλον της έριδος ανάμεσα σε τρεις κυρίες. Ο λόγος για την Νάντια Μπουλέ, την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Χριστίνα Αλεξανιάν, εκ των οποίων επικράτησε η τελευταία.  

Έτσι, θα δούμε για πρώτη φορά, την Χριστίνα και σε ρόλο τραγουδίστριας, αφού οι απαιτήσεις του έργου την καλούν να ερμηνεύσει καποια από τα 40 τραγούδια του Σακελλάριου που θα ακουστούν.

Από την παράσταση δεν θα λείπουν και οι εκπλήξεις, αφού κάθε φορά θα υπάρχει ένα guest- από την Μάρω Κοντού μέχρι την Ζέτα Δούκα.

Τη σκηνοθεσία και επιμέλεια της παράστασης έχει ο Δημήτρης Μαλισσόβας, ενώ την ενορχήστρωση, τη μουσική διδασκαλία και τη διεύθυνση της πενταμελούς ορχήστρας έχει αναλάβει ο μαέστρος Νίκος Λαβράνος.

Η Τίνα Σακελλάριου και ο Δημήτρης Μαλισσόβας

Διαβάστε ακόμα:

Ο Νίκος Μουτσινάς διαφωνεί με την απόφαση της Κατερίνας Παπουτσάκη να παντρευτεί!

Κ. Παπουτσάκη: Τραγούδησε στην παρουσίαση του δίσκου γνωστού τραγουδιστή!

Ελληνίδα παρουσιάστρια περιμένει τον Leonardo Di Caprio στην πλώρη του Τιτανικού!