Ποιος Έλληνας παρουσιαστής ξεκινά δική του εκπομπή στην Αμερική;

Ποιο θα είναι το concept...

Παράλληλη τηλεοπτική δράση θα έχει στις ΗΠΑ από εδώ και στο εξής ο Γιώργος Σατσίδης. Η καινούρια ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσιάζει στο δορυφορικό κανάλι του Μega Channel, Mega Cosmos λέγεται Μega View και θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή βράδι στις 20.00 ώρα Νέας Υόρκης. Το πρόγραμμα μπορούν να απολαμβάνουν οι συνδρομητές του Mega στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ευρώπη και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πρόκειται για την πρώτη νεανικού ύφους, ψυχαγωγική εκπομπή ελληνικού δορυφορικού καναλιού με αρκετά επεισόδια γυρισμένα στην Ελληνική αλλά και στην Αγγλική γλώσσα. Στην πρεμιέρα της εκπομπής Κυριακή του Πάσχα στις 20.00 πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου, η Ariana Huffington.

Η πιο δυναμική Ελληνίδα των Ηνωμένων Πολιτειών μιλάει για το νέο της βιβλίο Thrive, την δημιουργία του δημοφιλέστερου ειδησεογραφικού ιστότοπου του πλανήτη, Huffington Post ενώ αποκαλύπτει τις πρωτοποριακές απόψεις της για το μέλλον της Ελλάδας σε μία συναρπαστική συνέντευξη που είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί πολύ!