Ποιος απειλεί την Αννίτα Πάνια;

Διαβάστε: Άγνωστος την απειλεί μέσω τηλεφώνου

Τα τηλεφωνήματα γίνονται μέσα από τη φυλακή, όπου ο αλλοδαπός απειλεί τόσο την παρουσιάστρια, όσο και συνεργάτιδά της να προσέχουν κάθε τους κίνηση από εδώ και πέρα.
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “Espresso”, τα απειλητικά τηλεφωνήματα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, όταν άγνωστος επικοινώνησε μαζί της και της είπε ότι τηλεφωνεί από τις φυλακές. Πρόκειται για έναν κρατούμενο αλβανικής υπηκοότητας που ζήτησε οικονομική στήριξη από την Αννίτα με όχι και τόσο κομψό τρόπο, με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει.
 
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο κρατούμενος έθεσε τελεσίγραφο στην γνωστή παρουσιάστρια, που κατα καιρούς προσφέρει οικονομική βοήθεια σε κρατουμένους, λέγοντάς της πως αν δεν τον εξυπηρετήσει θα έχει κακά ξεμπερδέματα και επισημαίνοντας πως έχει γνωστούς εκτός φυλακής και εκείνη θα πρέπει να προσέχει. Από τα απειλητικά τηλεφωνήματα δεν γλίτωσε ούτε η εκπομπή της Αννίτας: “σας παρακολουθούμε όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμα και στο κανάλι. Θα το πληρώσετε πολύ ακριβά”, φέρεται να είπε ο άγνωστος στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής το βράδυ της Δευτέρας.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE