Ποιων τηλεοπτικών προσώπων η κόντρα παίρνει φωτιά;

Δείτε ποιοι είναι

Μια νέα κόντρα στο τηλεοπτικό πεδίο φαίνεται πως αρχίζει. Οι πρωταγωνιστές της είναι δύο νεαρά πρόσωπα, τα οποία κατάφεραν να ξεχωρίσουν τη χρονιά που πέρασε, ο καθένας στον τομέα του.

Μιλάμε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Ρία Αντωνίου και τον μεταξύ τους «πόλεμο» που ξεκίνησε πρόσφατα. Όλα άρχισαν, όπως γράφει η Espresso, όταν ο Ουγγαρέζος, θέλοντας να αποδυναμώσει την επιτυχία της Αντωνίου στην Ιταλία, δήλωσε on air: «δεν έχει κάνει και κανένα επίτευγμα η Ρία Αντωνίου». Σε άλλο του σχόλιο στην εκπομπή, -αναφερόμενος στις γυμνές φωτογραφήσεις της Ρίας- είπε πως πιο συχνά έβλεπε γυμνή τη Ρία παρά τη μητέρα του…!

Αυτή η τελευταία φράση στάθηκε αφορμή για να πάρει την απάντησή του από την Ρία Αντωνίου, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ. «Έτσι είπε; Αν μένει ακόμη με τη μητέρα του, ίσως έχει δίκιο…», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ρία και διευκρίνησε: «Για τις γυμνές φωτογραφίες μου δεν με ενόχλησε ποτέ η αισθητική τους. Ήταν ένα κομμάτι της δουλειάς μου που όταν το έκανα, μου άρεσε. Το χάρηκα και με βοήθησε, αλλά το άφησα πίσω. Ήταν μια ωραία εμπειρία που δεν έχει κάτι άλλο να μου δώσει».

Διαβάστε ακόμα:

Τι αποκάλυψη έκανε ο Ουγγαρέζος για τον Λιάγκα;

Λιάγκας στον Ουγγαρέζο: «Μη γίνεσαι γραφικός»!

Δύο ιταλικά κανάλια στα πόδια της Ρίας Αντωνίου