Ποιον συνεργάτη της Σκορδά και του Λιάγκα διεκδικεί η Μενεγάκη;

Βίντεο: Η Ελένη ρίχνει τα δίχτυα της στη λεωφόρο Μεσογείων

Μεγάλες αλλαγές θέλει η Ελένη Μενεγάκη και οι Γερμανοί του Alpha στον «Καφέ» από το ερχόμενο φθινόπωρο. Η παρουσιάστρια θέλει πίσω το θρόνο της και φαίνεται αποφασισμένη να τον κερδίσει. Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών, η Ελένη στρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις με σκοπό να κάνει τις καλύτερες επιλογές. Έτσι το ενδιαφέρον της έφτασε μέχρι το MEGA και την αντίπαλη εκπομπή της Φαίης και του Γιώργου, οι οποίοι κέρδισαν τους τηλεθεατές τη σεζόν που πέρασε.

Ποιον θέλει η Ελένη στην εκπομπή της, με τον οποίο μάλιστα έχει ήδη έρθει σε επαφή περιμένοντας την απάντησή του;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Summer Live» ο Βασίλης Καλλίδης σκέφτεται σοβαρά από Σεπτέμβρη να μπει στην κουζίνα της Κάντζας και να ετοιμάζει νοστιμιές που θα δοκιμάζει με το δικό της μοναδικό τρόπο η Ελένη Μενεγάκη. Οι παράγοντες που ενισχύουν το σενάριο της μετακόμισης αυτής είναι η -μάλλον- μη συνέχιση της εκπομπής του, «Food and the City» και η πολύ καλή συνεργασία του ζεύγους Σκορδολιάγκα με τον πρώτο Έλληνα Master Chef, Άκη Πετρετζίκη. Να σημειωθεί πως η συνεργασία των τριών έχει επεκταθεί και στο εστιατόριο που άνοιξε πρόσφατα το ζεύγος στη Βουλιαγμένη.

Τα αλληλομαγειρέματα συνεχίζονται στην πρωινή ζώνη και αναμένουμε με ενδιαφέρον να δοκιμάσουμε από τον Σεπτέμβριο τους νέους …γευστικούς συνδιασμούς.

Δείτε το βίντεο: