Ποιον πασίγνωστο ηθοποιό αποκαλούν «Δόκτορ Τοσοδούλη» λόγω του μικρού του μορίου;

Διαβάστε: Εναλλακτικά, τον φωνάζουν "Δόκτορ Γαριδάκη"!

«Κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα» λένε και αυτό ισχύει, γιατί ο συγκεκριμένος ηθοποιός απέκτησε πολλά παρατσούκλια… » Ντόκτορ Τοσοδούλης», » Ντοκτόρ Γαριδάκης» και άλλα που είχαν στόχο το μικρό μόριο του.

Αυτό θα συμβεί στον Γιάννη Μπέζο, τον οποίο θα γνωρίσουμε ως τον γιατρό, Μάρκο Στάικο, στην καινούρια σειρά του MEGA «Κλινική Περίπτωση». Ο Μάρκος αποφασίζει να αφήσει τη μεγάλη ζώη που έκανε στη Νέα Υόρκη ως καρδιοχειρουργός και να γυρίσει  στη γενέτειρα του, τη Ληδία….

Το στυλάκι του θα ενοχλήσει το χωριό και ειδικά την Ειρήνη που της είχε ρίξει μια ωραιότατη «χυλότιπα¨! Εκείνη για να τον εκδικηθεί ρίχνει μια βόμβα ….για  το μέγεθος του μορίου του! Το γεγόνος θα προκαλέσει πολλά γέλια και σχόλια για το γαριδάκι του γιατρού..

Η  Ανδριάννα, η όμορφη δασκάλα του χωριού, θα γοητευτεί από την αρχή με τον γιατρό. Βέβαια, θα «χαλαστεί» με την είδηση ότι ο ντόκτορ έχει γαριδάκι, αλλά θα συνεχίσει να φλετάρει και να βγαίνει μαζί του, άρα θα μάθει τι συμβαίνει με το φλέγον θέμα; Πως θα τον πλησιάσει όταν μάθει ότι «παίζει» να είναι  »αρβύλα»; Για να ανακαλύψει την αλήθεια θα περάσει καιρός. Μόνο Γαριδάκης δεν είναι, σου λέει, ο γιατρός μας… 

Πηγή: ΤV ΖΑΠΙΝΓΚ

Διαβάστε ακόμη: 
  
«Κλινική περίπτωση» – από τη Νέα Υόρκη στον Ασπρογυαλό

Μπέζος:»Δέχτηκα να ρίξω το κάσε μου»