Ποιόν…καρφώνει ο Βασίλης Δρυμούσης:» Πλέον δεν αναγνωρίζεται η δουλειά, παίζουν ρόλο άλλα πράγματα»

Δείτε όσα αποκάλυψε για την σχέση της Ναταλίας με την Έλενα Παπαβασιλείου!

Ο Βασίλης Δρυμούσης λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» μίλησε στο Σταρ για την απόφαση του σταθμού να μην είναι φέτος στην εκπομπή. »Μου μένει ένα αρνητικό που δεν έχει να κάνει με το κανάλι και με την τηλεόραση. Δεν αναγνωρίζεται πλέον η δουλειά κάποιου ανθρώπου και παίζουν ρόλο κάποια πράγματα. Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός. Να βολευτούν τα δικά μας παιδιά από άλλα κανάλια τα οποία ενδεχομένως θα έμεναν άνεργα». Μάλλον ο δημοσιογράφος αναφέρεται στην επιστροφή του Παύλου Σταματόπουλου στην εκπομπή.

«Το οξύμορο είναι όταν σου λένε όλοι ότι δεν έχουν παράπονο. Αυτές ήταν οι λέξεις ανθρώπων που μίλησα εγώ. Όταν σου ανακοινώνουν μια απόφαση ρωτάς .Υπάρχει κάποιος λόγος; Όταν ξέρεις ότι τα νούμερά σου είναι καλά,  αναρωτιέσαι και λες γιατί;»

Για την αντίδραση της Ναταλία Γερμανού όταν έμαθε πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους, είπε…»Η Ναταλία μου είπε..» Είναι θέμα του καναλιού και ότι δεν έχω δυνατότητα να επηρεάσω τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση.»και στνεχίζει  Βέβαια να πω την αλήθεια πέρυσι που της ζήτησα δουλειά γιατί ήταν η πρώτη φορά πέρυσι που ζήτησα δουλειά στην τηλεόραση, προθυμοποιήθηκε και μίλησε στο κανάλι και είχαμε αίσιο τέλος. Φέτος μπορεί να ήθελε κι αυτή να κάνει κάποια ανανέωση…»

Για την σχέση της Ναταλίας με την Έλενα Παπαβασιλείου…»Κόντρα δεν υπήρχε, αλλά υπήρχε μια αμηχανία. Φαινόταν ότι η Έλενα δεν πέρναγε καλά. Υπήρξε ένα σφίξιμο. Δεν έλεγε πάμε να κάνουμε εκπομπή τι ωραία, τι καλά. Δεν ξέρω πού οφειλόταν» 

 Δείτε βίντεο

Ο Βασίλης Δρυμούσης την Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου στις 3.00 θα βρίσκεται στο στούντιο του zappIT και θα μιλήσει για όλα!