Ποιοι θα πλαισιώσουν την Μπουλέ στο πρωινό και τι τρέχει με τον Θανάση Πάτρα;

Διαβάστε: Σε ποιους είπε "Elatte" ο ΑΝΤ-1

Να θυμίσουμε ότι αυτό τον καιρό γίνονται διαβουλεύσεις προκειμένου να μεταφερθεί η έναρξη της ενημερωτικής ζώνης σε όλα τα κανάλια στις 08.00 αντί για τις 07.00. Μόνες αρνητικές φωνές η ΕΡΤ και ο τηλεοπτικός ΣΚΑΙ.
 
Στην παρουσίαση θα είναι όπως γνωρίζαμε εδώ και καιρό η Νάντια Μπουλέ, ενώ στο πάνελ συμφώνησαν να είναι η Ντόρα Κουτροκόη από το «10 με 1 μαζί» και όλος ο μηχανισμός ειδήσεων του καναλιού, καθώς και της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη. Η «παρέα» θα διανθίζεται από διαφορετικά πρόσωπα ανάλογα με τα θέματα της επικαιρότητητας. Το όνομα του Γιώργου Παγάνη «παίζει» επίσης δυνατά, καθώς μετά από τα πολύ καλά δοκιμαστικά που έκανε, συζητείται έντονα η συμμετοχή του, κάτι που θα κλείσει τις επόμενες ώρες.
 
Τι τρέχει με τον Θανάση Πάτρα;
 
Ο παρουσιαστής Θανάσης Πάτρας ο οποίος μέχρι πρότινος μαγείρευε μαζί με τη Ντίνα Νικολάου για την πρωινή εκπομπή του Star, ακούγεται ως σχεδόν σίγουρος για τη θέση του συμπαρουσιαστή της Νάντιας Μπουλέ. Υψηλόβαθμα στελέχη του Αντ1 λένε ότι πρέπει ο παρουσιαστής να πάρει άδεια από το κανάλι της Κ. Κηφισιάς προκειμένου να μεταπηδήσει στον Αντ1, κάτι που ο Πάτρας έχει ήδη κάνει όμως. Το συμβόλαιό του έληγε στις 31 Ιουλίου του 2011, ζήτησε να διακοπεί, όπως και έγινε. Οπότε, μάλλον από την ερχόμενη Δευτέρα το πρώτο «Elatte» της ημέρας στις 07.00 θα μας το λένε η Νάντια Μπουλέ και ο Θανάσης Πάτρας.