Ποιοί κρίνονται στο σημερινό Δ.Σ. του Mega

Διαβάστε: Ποιές σειρές και εκπομπές θα πάρουν "πράσινο" φως από το Δ.Σ. του Mega.

Με ενδιαφέρον περιμένουν παρουσιαστές και συντελεστές τις αποφάσεις του σημερινού Δ.Σ. του Μεγάλου Καναλιού, κατά το οποίο θα αποφασιστεί το budget της νέας χρονιάς και κατά πόσο θα υλοποιηθεί ο προϋπολογισμός που είχε υπολογιστεί αρχικά για το πρόγραμμα.  

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει συμφωνήσει με το κανάλι, και μάλιστα για δύο εκπομπές, αλλά περιμένει να υπογράψει. Ο Στέλιος Παρλιάρος είναι επίσης ένα βήμα πριν την υπογραφή καθώς το κανάλι έχει την πρόθεση να  συνεχίσει η εκπομπή. Το ίδιο ισχύει και για τον Βασίλη Καλλίδη.

Εν τω μεταξύ, το κανάλι έχει αποφασίσει για κάποιες καινούργιες σειρές, που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό του προγράμματος, και σήμερα αναμένεται να αποφασίσει και για τις υπόλοιπες ανάμεσα στις οποίες  και η νέα καθημερινή σειρά με τον τίτλο «Πρωτοβάθμια εξίσωση» που έχει ήδη ξεκινήσει κάστινγκ.

Τέλος, η Μαρία Μπεκατώρου θα είναι οριστικά η παρουσιάστρια του «Master Chef Junior», καθώς έπεσαν οι υπογραφές με το κανάλι και μάλλον είναι αυτή που πρέπει να «ανησυχεί» λιγότερο απ' όλους απόψε…