Ποιοι είναι οι κυρίαρχοι της τηλεθέασης του prime time;

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις!

Τρίτη βράδυ και όλοι οι μονομάχοι βρέθηκαν στην τηλεοπτική αρένα με ένα και μοναδικό στόχο… την πρώτη ή έστω μία από τις πρώτες θέσεις στους πίνακες μετρήσεων της Nielsen. Οι μάχες πολλές, αλλά αυτοί που χαμογελούν σήμερα είναι συγκεκριμένοι…

Αν τα νούμερα τηλεθέασης από την ελληνική τηλεόραση έφταναν στα χέρια του Σουλεϊμάν, θα γινόταν ακόμα πιο Μεγαλοπρεπής βλέποντας ότι σχεδόν σε καθημερινή βάση κρατάει την πρώτη θέση. Η τουρκική σειρά του ΑΝΤ1 σημείωσε και χθες υψηλά νούμερα, 33,8%. Η ομοεθνής σειρά που διαδέχεται τον Σουλειμάν, το SON αν και κάνει μεγάλη προσπάθεια να πολεμήσει το Masterchef, δεν δείχνει να το απειλεί μέχρι στιγμής. Το ριάλιτι μαγειρικής του MEGA συγκέντρωσε το 25,5% του τηλεοπτικού κοινού, εννέα μονάδες πάνω από τον αντίπαλό του.

Η παρέα του Ράδιο Αρβύλα έρχεται πιο αργά στις οθόνες μας, αλλά οι πιστοί φίλοι της την ακολουθούν σταθερά. Και χθες κινήθηκε στα …ψηλά και έκλεισε με 32,7%. Σε παρόμοια θέση και ο μεταμεσονύκτιος Θέμος Αναστασιάδης που τα έκανε ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ και …βραβεύτηκε από το 28,7% των τηλεθεατών.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Τι είπαν οι Ράδιο Αρβύλα για τους συλληφθέντες της Κοζάνης;