Ποιοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ θέλουν δική τους εκπομπή;

"Πονοκέφαλος" για τους υπεύθυνους οι επιθυμίες των δημοσιογράφων!

Τη δική τους τηλεοπτική εκπομπή επιθυμούν να αποκτήσουν αρκετοί παρουσιαστές και δημοσιογράφοι της ΕΡΤ. Όπως αναφέρει το Secret των Παραπολιτικών, ο Πάνος Χαρίτος, ο οποίος σταματά την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου φαίνεται να διεκδικεί με αξιώσεις εκπομπή. Θα επιθυμούσε επίσης να συμμετέχει σε αποστολές στο εξωτερικό, αλλά η επιθυμία του αυτή ίσως συναντήσει δυσκολίες λόγω των περιορισμένων οικονομικών της ΕΡΤ.

Πάνος Χαρίτος

Εκπομπή λέγεται ότι θα επιθυμούσε να αποκτήσει και ο Αντώνης Αλαφογιώργος και μάλιστα με προσανατολισμό περισσότερο διεθνή παρά ελληνοκεντρικό. Οι «κακές» γλώσσες πάντως λένε ότι ο παρουσιαστής διαδίδει πως έχει ήδη πρόταση από κανάλι που διεκδικεί μία από τις άδειες, αλλά ο ίδιος προτιμά το περιβάλλον της ΕΡΤ.

Αντώνης Αλαφογιώργος

Εκπομπή θέλει να συνεχίσει να έχει την επόμενη σεζόν και η Βάλια Πετούρη, έμπειρη μεν πολιτική συντάκτρια, που όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα πετύχει τον στόχο της, δεδομένης και της εκπεφρασμένης πρόθεσης της διοίκησης του Ραδιομεγάρου για ανανέωση σε όλα τα επίπεδα.

Βάλια Πετούρη

Έτσι κι αλλιώς, πάντως, θα υπάρχουν «δίδυμα», στα οποία πρόθεση του Λάμπη Ταγματάρχη και του Βασίλη Ταλαμάγκα είναι να συμμετάσχουν οι καλύτεροι και οι πλέον ανταγωνιστικοί. Σε κάθε περίπτωση ο σχεδιασμός αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Αυγούστου, για να είναι άπαντες στις θέσεις τους «ετοιμοπόλεμοι» τον Σεπτέμβριο.