Ποιο πρόγραμμα υπέστη πανωλεθρία;

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

«Οι Βασιλιάδες» με την εκπομπή του Σπύρου Σούλη σε επανάληψη και το «Junior Masterchef» με τους «Fab 5» ήταν τα δύο ζευγάρια που μονομάχησαν στην τηλεοπτική αρένα στο prime time της Τετάρτης. Λίγο πριν την αποχώρηση δύο ακόμα μικρών μαγείρων, οι κουζίνες πήραν φωτιά στο MEGA. Στην απέναντι όχθη, η  fabulous παρέα απέκτησε το πέμπτο μέλος της, που δεν ήταν άλλος από τον Νίκο Μουρατίδη. Ποιος επικράτησε με διαφορά 25 μονάδων;

Στα συνηθισμένα τους υψηλά ποσοστά έκλεισαν «Οι Βασιλιάδες», οι οποίοι συγκέντρωσαν το 41,6%. Η εκπομπή «Με το δεξί» έμεινε στα χαμηλά, μιας και οι τηλεθεατές που την επέλεξαν, αντιπροσώπευσαν μόνο το 10% όσων είχαν τις τηλεοράσεις τους ανοιχτές εκείνο το διάστημα. Η διαφορά μεταξύ των δύο ήταν αναμενόμενη, καθώς το ένα πρόγραμμα σημειώνει μεγάλη επιτυχία όλες τις μέρες της εβδομάδας, ενώ το άλλο ήταν σε επανάληψη.

Την επόμενη ώρα, ωστόσο, η παρέα του Junior Masterchef και η παρέα των Fab 5 ανταγωνίστηκαν επί ίσοις όροις, με καινούρια επεισόδια. Σήμερα, στο κανάλι της Μεσογείων πανηγυρίζουν με το 34,7% της Μαρίας Μπεκατώρου, ενώ στον ΑΝΤ1, μάλλον επικρατεί μεγάλος προβληματισμός, με το 8,3% της …fabulous ομάδας.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Την βραδιά στον ΑΝΤ1 έσωσαν για μια ακόμα φορά οι «Ράδιο Αρβύλα», η οποίοι έφεραν στον γενικό μέσο όρο, ποσοστό 33%.

Διαβάστε ακόμα:

Junior MasterChef: Ξεκίνησε ο τελευταίος κύκλος του παιχνιδιού!

Απολαυστικό Fab 5 με πολύ… τραγούδι!