Ποιο κανάλι επέλεξαν οι τηλεθεατές για να δουν την άφιξη της Άνγκελα Μέρκελ; Μεγάλη πτώση για το MEGA!

Πρώτο σε τηλεθέαση και με διαφορά το κανάλι -έκπληξη. Γιατί το MEGA έμεινε τόσο πίσω;

Ιστορική η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα και τα τηλεοπτικά δίκτυα από όλο τον κόσμο, από νωρίς το πρωί, βρίσκονταν με τις κάμερές τους σε όλα τα σημεία που θα σταματούσε η Γερμανίδα Καγκελάριος. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 13:30, τότε που τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην έξοδο του αεροπλάνου που μετέφερε την Άγκελα Μέρκελ. Ποιο κανάλι ήρθε πρώτο σε τηλεθέαση και με αρκετή διαφορά, στο διάστημα 13:30 – 13:45;

Η δημόσια τηλεόραση έκανε και πάλι την έκπληξη, όπως στις εκλογές της 17ης Ιουνίου και βρέθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα της Νielsen. Το ποσοστό του τηλεοπτικού κοινού που επέλεξε τη ΝΕΤ για να δει την άφιξη της Μέρκελ στην Αθήνα έφτασε στο 22,9%.

Δεύτερος ήρθε ο ΣΚΑΪ με 15,4% και τρίτος ο ΑΝΤ1 με 15%.

Πού είναι το MEGA; Στην τέταρτη θέση με 13,5%, λίγο πάνω από τον ALPHA (13,1%). Το κανάλι της Μεσογείων δείχνει να χάνει την προτίμηση των τηλεθεατών στην κάλυψη των μεγάλων γεγονότων -χθες απολύτως δικαιολογημένα. Το MEGA ήταν το μόνο κανάλι που δεν συνδέθηκε από νωρίς με το αεροδρόμιο, καθώς προτίμησε να μη διακόψει την επανάληψη της τουρκικής σειράς «Μοιραίος Έρωτας».

To 9,9% του τηλεοπτικού κοινού είδε την Άνγκελα Μέρκελ να κατεβαίνει από το αεροπλάνο μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Τι έδειχνε το MEGA την ώρα που όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα περίμεναν την άφιξη της Άνγκελα Μέρκελ στο αεροδρόμιο;

Πρωτοφανής ήττα του Mega από την ψηφοφορία των τηλεθεατών