Ποιο γνωστό πρόσωπο που έκανε guest στις “Τρίχες” παραδέχτηκε ότι φλερτάρει μέσω Facebook;

Είναι ένας από τους ποιο περιζήτητους εργένηδες της πόλης..

Στο περιοδικό People και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδισάνου, μίλησε ο άσσος της μπάλας Γιούρκας Σεϊταρίδης, για τις γυναίκες της ζωής του, ποια γνωστή παρουσιάστρια συμβουλεύεται για τα προσωπικά του,αλλά και τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά Τρίχες.

Με την Ελεονώρα Μελέτη τι γίνεται;
Είμαστε φίλοι. Ούτε ζευγάρι, ούτε κάτι άλλο. Φιλαράλια. Δεν λεχω πολλές γυναίκες φίλες. Είναι πολύ απλός άνθρωπος η Ελεονώρα και θα κάνει ότι θέλει και ότι σκεφτεί.Είναι ευχάριστη παρέα. Γελάμε πολύ.

Τα προσωπικά σου της τα λες;
Ναι. Είναι καλή στις συμβουλές αλλά πρέπει να κοιτάξει και τον εαυτό της, όχι μόνο να δίνει συμβουλές στους άλλους. Της λέω και γω τι γνώμη μουγια τα δικά της. Όταν είμαστε από έξω βέβαια, τα λέμε πολύ ωραία. Έχω κάνει λάθη στο παρελθόν κυρίως λόγο απειρίας. Νομίζω πως τώρα είμαι πιο ώριμος και σε επόμενη σχέση θα είμαι πολύ καλύτερα.Είμαι μόνος μου τα τελευταία 3 χρόνια. Θα ήθελα να είχα μια σχέση,αλλά δεν θα το κάνω απλά για να το κάνω.

Σε φλερτάρουν μέσω social media;
Μπορεί κάποια κοπέλα να είναι θαυμάστρια,να μου στείλει ένα ευγενικό μήνυμα και να της απαντήσω. Σίγουρα με φλερτάρουν, αλλά όσες το κάνουν επιθετικά ή υπερβολικά δεν παίρνουν απάντηση. Πάντως όταν μου στέλνουν μηνύμα σε γιορτές και γενέθλια, χαίρομαι πολύ και προσπαθώ να απαντάω στο καθένα ξεχωριστά.