Ποιο δελτίο ειδήσεων κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης;

Mega ή Ant1 προτίμησαν οι τηλεθεατές για την ενημέρωση τους;

Η τηλεοπτική ζώνη 20:00-21:00 είναι μια ζώνη ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αφορά κυρίως στην ενημέρωση. Φέτος, κάποια κανάλια έχουν τοποθετήσει το κομμάτι «ενημέρωση» λίγο νωρίτερα ή αργότερα μετά τις 21:00. Τα δυο σταθερά δελτία λοιπόν, του Mega και του ΑΝΤ1, είναι αυτά που κονταροχτυπιούνται, αφού αυτά είναι και τα μόνα που βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα εκείνη την ώρα.

Όσον αφορά λοιπόν στη χθεσινή τηλεθέαση το Mega έκανε 15,2% στο σύνολο και 12,8% στο νεανικό κοινό, ενώ το δελτίου του Αντ1 έφτασε το 22,8% στο σύνολο και στα νεανικά έκανε μέσο όρο 21,2%. Η διαφορά αυτή παρέμεινε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αφού το δελτίο του mega δε ξεπέρασε το δελτίο του Αντ1 σε κανένα τέταρτο.

Το δελτίο του Αντ1 προηγείται σταθερά τη φετινή σεζόν και με μεγάλη διαφορά μάλιστα, αν και πολλοί είναι αυτοί που αποδίδουν αυτή την άνοδο στα νούμερα τηλεθέασης στο πολύ δυνατό lead-in που παίρνει από τη σειρά Μπρούσκο που έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Αξίζει δε να αναφέρουμε,ότι ο Alpha εκείνη την ώρα προβάλει την πολύ επιτυχημένη εκπομπή μαγειρικής «Κάτι Ψήνεται» που συγκεκριμένα χθες σημείωσε 21,9% στο σύνολο και 22,1% στο δυναμικό κοινό, νούμερα ανάλογα με αυτά του Αντ1 και νούμερα που σίγουρα θα ζήλευε το Mega.

Παυλίνα Ντάσιου

Δείτε όλες τιε μετρήσεις αναλυτικά