Ποιες σειρές του MEGA …κλέβει η ΕΡΤ; Πέντε σίριαλ προ των πυλών!

Δημοφιλές σίριαλ που κόπηκε στο MEGA σκέφτεται να το συνεχίσει η ΕΡΤ, μαζί με ένα ακόμα σίριαλ που δεν συμπεριέλαβε το κανάλι της Μεσογείων στο πρόγραμμά του!

Τρεις έως πέντε ελληνικές σειρές συζητούν οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ με στόχο την ενίσχυση της εγχώριας οπτικοακουστικής αγοράς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας REAL, στόχος είναι να προβληθούν τον Οκτώβριο του 2013 -πιθανόν και νωρίτερα.

Η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων λήγει στα τέλη Ιανουαρίου. Λόγω της απώλειας των εσόδων, σχεδόν 30% από την είσπραξη του ανταποδοτικού τέλους, τα στελέχη του προγράμματος θα κινηθούν σε δύο άξονες: από τη μία αναζητούν σειρές χαμηλού κόστους και από την άλλη μειώνουν τον αριθμό των επεισοδίων από 6 έως 8, βάζοντας μάλιστα στο κάδρο και τον παράγοντα τηλεθέαση. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποια σειρά πάει καλά θα ανανεώσει για νέα επεισόδια.

Στις σειρές που συζητιουνται είναι η πρόταση της TV Έψιλον, το «Είναι μακριά ακόμα Μπαρμπαστρούμφ;» που κόπηκε από τον προγραμματισμό του MEGA και ο δεύτερος κύκλος του «Με λένε Βαγγέλη»!

Διαβάστε ακόμα:

Σε ποιους είπε το MEGA «Μην πλησιάζετε τους ηθοποιούς από τους Βασιλιάδες»;

Το MEGA κοβει από το καθημερινό του πρόγραμμα το Με λένε Βαγγέλη