Ποιές σειρές θα απολαύσουμε φέτος στον ΣΚΑΪ

Δείτε τις σειρές που επέλεξε για μας φέτος ο ΣΚΑΙ

Συγκεκριμένα δώδεκα σειρές επανέρχονται με νέα επεισόδια, ενώ άλλες επτά κάνουν πρεμιέρα στο κανάλι αυτή την σεζόν…

Διαβάστε αναλυτικά για αυτές:

CSI, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Στον τόπου του εγκλήματος (8ος κύκλος)
 

Η Νέα Υόρκη προσφέρει ασύλληπτες ιστορίες από τον σκοτεινό κόσμο του εγκλήματος. Μέρα και νύχτα, το αστυνομικό δελτίο καταγράφει αποτρόπαιες δολοφονίες. Είναι η στιγμή,  που το καθήκον καλεί την ομάδα του «CSI Νέα Υόρκη .» Της ομάδας ηγείται  ο Μακ Τέιλορ. Πρόκειται για έναν  δυναμικό ντεντέκτιβ, που στη προσπάθεια του να διαλευκάνει κάθε υπόθεση, δεν θα διστάσει να παλέψει μέχρι τέλους, έχοντας στο πλευρό του την Τζο Ντάβλιν, μία πρώην ερευνήτρια του FBI. 

NCIS LOS ANGELES (2ος κύκλος)

Ειδικοί πράκτορες για περιπτώσεις εθνικής σημασίας! Αυτή είναι η ομάδα του «NCIS LOS ANGELES» . Μία ομάδα, που στηρίζεται σ΄ ένα ανεπανάληπτο  δίδυμο, για να εξουδετερώσει όποιον θέτει σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια. Πρόκειται για τους πράκτορες Τζιν Κάλεν και Σαμ Χάνα. Ο πρώτος, παράλληλα με τα καθήκοντα του, έχει να αντιμετωπίσει και ένα σκοτεινό, προσωπικό παρελθόν. Ο δεύτερος, ένας βετεράνος του σύγχρονου πολέμου, βρέθηκε από το μέτωπο των παγκόσμιων αναμετρήσεων, σ΄ ένα μέτωπο με μυστικές αποστολές στους δρόμος του Λος Άντζελες.

CSI, ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ: Στον τόπο του εγκλήματος (10ος κύκλος)

Οι ντεντέκτιβ της υπηρεσίας εξιχνίασης εγκλήματος, αναζητούν τους ενόχους, ερευνώντας και αναλύοντας τα στοιχεία που συγκεντρώνουν από τον τόπο του εγκλήματος για να λύσουν το μυστήριο. 

GOOD WIFE

Στον απόηχο ενός σκανδάλου, η Αλίσια μια σύζυγος και μητέρα, πρέπει να διαχειριστεί τη δημόσια διαπόμπευση του πολιτικού-συζύγου της και να αναλάβει τα ηνία της οικογένειας. Στο πρώτο κύκλο επεισοδίων αντιμετώπισε με επιτυχία την επιστροφή της στον εργασιακό στίβο ως συνήγορος υπεράσπισης. Τώρα, ετοιμάζει το μεγάλο come back στην προσωπική της ζωή.

 CSI MAΪΑΜΙ:  Στόν τόπο του εγκλήματος (9ος κύκλος)

Για λογαριασμό όσων δεν μπορούν να μιλήσουν πια και με σύμμαχο την  τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ο κόσμος του εγκλήματος αποκτά έναν ορκισμένο διώκτη…

CALIFORNICATION (4ος κύκλος)

Πότε το να κάνει κάποιος άντρας φυλακή θεωρείται προσόν; Και πότε ο «διανοούμενος»  του σεξ θα εξερευνήσει, επιτέλους , όλα τα files sex;

Ο David Duchovny, ο πιο σεξομανής συγγραφέας του πλανήτη…θα γράψει για 4η χρονιά,ανοίγοντας ένα κεφάλαιο με ακόμα πιο κακές παρέες,ακόμα πιο εκρηκτικές γνωριμίες….

TORCHWOOD (US)

‘Οταν όλοι σηκώνουν τα χέρια ψήλα, μια όμαδα αναλαμβάνει τη σωτηρία της ανθρωπότητας, που κινδυνεύει από τον  υπερπληθυσμό: torchwood , η δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας ττου BBC. Έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία, τα δύο μέλη της ομάδας  που επιβίωσαν, ενώνουν τις δυνάμεις τους, όχι μόνο για να λύσουν  το μυστήριο, αλλά και για να προστατεύσουν τον ευατό τους από τα σκοτεινά σχέδια όσων απεργάζονται το τέλος του πλανήτη…

DEXTER (4ος κύκλος)

Τη μέρα είναι κυνηγός του εγκλήματος, τη νύχτα αναλαμβάνει το πιο επικίνδυνο ρόλο… Ο Ντέξτερ δουλεύει για την αστυνομία του Μαϊάμι, βοηθώντας το τμήμα ανθρωποκτονιών να εξιχνιάσει τι πιο φρικτές δολοφονίες.. Ποιος θα υποψιαζόταν  πως ο πάντα ευγενικός και γοητευτικός, που έχει αδυναμία στα παιδιά και απολαμβάνει το σεβασμό όλων των συναδέλφων  του, κρύβει ένα τόσο σκοτεινό μυστικό…

SHERLOCK 

Ο πιο δημοφιλής ιδιωτικός αστυνομικός «σπάει» την ομίχλη!O αγαπημένος ντετέκτιβ επιστρέφει πολύ διαφορετικός, αλλά το ίδιο αποτελεσματικός και ευφυής.Ένας ήρωας, για όλες τις εποχές κι ένα μυαλό, για όλες τις υποθέσεις, που στο πρόσωπο του βραβευμένου Benedict Cumberbatch γίνεται ο Σερλοκς Χολμς της νέας γενιάς! Σύμμαχός του, ο Dr. Watson, ένας ήρωας πολέμου, που μόλις έχει επιστρέψει από το Αφγανιστάν και ένα τυχαίο γεγονός τον φέρνει στον κόσμο του Σέρλοκ.Μαζί, θα ξετυλίξουν το νήμα κάθε άλυτου μυστηρίου, σε μία δαιμονική συμμαχία ενάντια στο έγκλημα!
Έξυπνο σενάριο, εκπληκτικές ερμηνείες, σασπένς και αγωνία από έναν ντετέκτιβ του 21ου αιώνα!

BEVERLY HILLS (3os κύκλος)

Πολλά έχουν αλλάξει στο Μπέβερλι Χιλς. Κάποιες φιλίες έχουν κρατήσει, ενώ άλλες έχουν σβήσει ολοκληρωτικά. Μερικά ειδύλλια συνεχίζουν να υπάρχουν, και άλλα χάθηκαν για πάντα. Στον τρίτο κύκλο της πολύ επιτυχημένης σειράς, θα παρακολουθήσουμε τις εφηβικές προσπάθειες, τους θριάμβους, τις απογοητεύσεις αλλά και τα όνειρα μίας γενιάς που τα έχει όλα, εκτός από την αληθινή αγάπη!

DOCTOR WHO

Ένας πρωταγωνιστής σε «άλλη» διάσταση, που έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής 20 βραβεία BAFTA και συνεχίζει, υποσχόμενος ένα διαγαλαξιακό ταξίδι στο χρόνο, που θα παρασύρει και τους Έλληνες τηλεθεατές για μια ακόμη χρονιά!
Ο DOCTOR WHO, ένας από τους διαχρονικούς ήρωες της τηλεόρασης, έρχεται αντιμέτωπος με τις δυνάμεις του Κακού, διασχίζει… εκατομμύρια χρόνια, συναντά άπειρους εχθρούς, μπλέκει σε επικίνδυνες περιπέτειες, έχοντας, πάντα μαζί, μια πιστή σύντροφο!

 CHAOS

Στην κωμική σειρά CHAΟS πρωταγωνιστές είναι μια ομάδα ασυμβίβαστων κατασκόπων της CIA, που δεν διστάζουν να ξεφύγουν από τις αυστηρές γραμμές εντολών της υπηρεσίας τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν απειλές κατά της εθνικής ασφάλειας. Η ομάδα CHAOS, από τα αρχικά του Clandestine Administration and Oversight Services, εκτός από αποστολές υψηλού κινδύνου, έχει να αντιμετωπίσει και το λαβύρινθο της γραφειοκρατίας, την ανικανότητα συναδέλφων και προϊσταμένων και τις κάθε λογής πολιτικές σκοπιμότητες. Παρ’ όλα αυτά, χάρη στην ευφυία τους και τις τεχνικές χειραγώγησης και εξαπάτησης, στις οποίες φαίνεται να έχουν ιδιαίτερο ταλέντο, τα μέλη της ομάδας τα καταφέρνουν κάθε φορά.

Δείτε τις 7 νέες σειρές που θα ξεκινήσουν στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμη:

Η παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ