Ποιες είναι οι νέες εκπομπές της ΝΕΤ;

Οι μηχανές στο φουλ δουλεύουν στην ΕΡΤ που συνεχίζει να βγάζει στον αέρα τη μία εκπομπή μετά την άλλη, αξιοποιώντας μάλιστα on camera, πολλούς από τους εργαζόμενους σε αυτήν που διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, σκοπός των διοικούντων της κρατικής τηλεόρασης είναι η ΝΕΤ να αποκτήσει live πρόγραμμα από το πρωί έως το βράδυ, όλες τις μέρες τις βδομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, είναι λογικό η ενημέρωση να μην σταματά ούτε τα σαββατοκύριακα. Από αυτό το Σάββατο λοιπόν, τη σκυτάλη παραλαμβάνουν ο Γιάννης Χρηστάκος και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου που κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί, από τις 06.45 μέχρι και τις 10.00 θα παρουσιάζουν την εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ».

Όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου

«η εκπομπή ανανεωμένη και με σταθερή προσήλωση στην ψύχραιμη, αποκαλυπτική και πολύπλευρη ενημέρωση παρουσιάζει και αναλύει όλα όσα έγιναν την εβδομάδα που πέρασε, αλλά και όσα θα συμβούν τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Το Σαββατοκύριακο η ενημέρωση ενισχύεται και η ΕΡΤ ανοίγει τη μεγάλη ομπρέλα των δημοσιογράφων και των τεχνικών της στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, αξιοποιώντας όλο της το δίκτυο για να ρίξει φως σε όλα τα γεγονότα , ιδιαίτερα σε μία εποχή όπου οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο της επικαιρότητας απ’ άκρη σ άκρη του πλανήτη.

Η θεματολογία της εκπομπής θα είναι πλούσια με ζωντανές συνδέσεις, άμεση ενημέρωση για έκτακτα γεγονότα όπου αυτά συμβαίνουν, αλλά και συζητήσεις στο στούντιο με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Oλη η θεματολογία στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τα διεθνή, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό σε μία τρίωρη γεμάτη ενημέρωση εκπομπή.

Με σοβαρή αλλά και χιουμοριστική ματιά ο Γιάννης Χρηστάκος και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, μαζί με το επιτελείο της εκπομπής, παρουσιάζουν την πιο γεμάτη ενημερωτική εκπομπή με το κύρος και το μεγάλο δίκτυο, που μόνο η δημόσια τηλεόραση μπορεί να προσφέρει στους έλληνες και τους ομογενείς σε όλο τον κόσμο».

Την αρχισυνταξία της εκπομπής θα κάνει ο Διονύσης Χατζημιχάλης, τη σκηνοθεσία ο Ντίνος Σιμιτόπουλος και τη Διεύθυνση παραγωγής η Αλίκη Θαλασσοχώρη.

Όπως είπαμε όμως, σκοπός των στελεχών της ΕΡΤ είναι η ενημέρωση και οι live εκπομπές να μην σταματούν. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αμέσως μετά το «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» θα παρουσιάζουν δίωρης διάρκειας εκπομπή (από τις 10.00 μέχρι τις 12.00) ο Κώστας Τσουρός και η Εμμανουέλα Αργείτη. Επίσης, μην ξεχνάτε, όπως σας έχουμε πρώτα αναφέρει μέσα από το Newsit, ότι τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου αναμένεται να ξεκινήσει και η καινούργια εκπομπή της Μπήλιως Τσουκαλά. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν οι επιλογές αυτές των διοικούντων, τους δικαιώσουν…!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Ποια παρουσιάστρια ειδήσεων της ΝΕΤ φροντίζει αυτό το λευκό άλογο;