Ποιά ρεπόρτερ αμείβεται με 600.000 ευρώ το χρόνο;

Χωρίς να είναι δημοσιογράφος, τα χρήματα που λένε κάποιοι ότι παίρνει είναι υπερβολικά πολλά...!

Η πιο περιζήτητη ρεπόρτερ της ισπανικής τηλεόρασης δεν είναι δυνατό να αμείβεται με ψίχουλα. Ο μισθός της Σάρα Καρμπονέρο ξεπερνάει, ωστόσο, αυτό που λέμε «για να βγάλει το ψωμί της» και έφτασε στο σημείο να μετράει λεφτά για το… παντεσπάνι της.

Η αγαπημένη του Ικερ Κασίγιας έχει τραβήξει την προσοχή του κοινού, καθώς ένα περιοδικό άνοιξε τον φάκελο «μισθοδοσία» της όμορφης ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Telecinco και αποκάλυψε ότι παίρνει 600.000 ευρώ ετησίως!

Στα χρήματα αυτά δεν συμπεριλαμβάνει όσα έχει να παίρνει από άλλα ΜΜΕ και έκτακτες συνεργασίες μαζί τους ή τα διαφημιστικά συμβόλαια που έχει συνάψει με εταιρείες καλλυντικών, αυτοκινήτων και αθλητικών ειδών που της αποφέρουν ακόμα περισσότερα χρήματα – υπολογίζεται ότι τα συνολικά έσοδά της ξεπερνούν το ένα εκατ. ευρώ.

Φυσικά, τα κέρδη της πιο διάσημης αθλητικής ρεπόρτερ στην Ισπανία δεν φτάνουν εκείνα του πασίγνωστου αγαπημένου της, αλλά είναι περισσότερα από εκείνα που παίρνουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος της χώρας!

Τα σχόλια στο Internet σχετικά με τα έσοδα της Καρμπονέρο σχετίστηκαν σε μεγάλο βαθμό με την οικονομική κρίση στην Ισπανία, ενώ αρκετοί έριξαν χολή.

«Η Σάρα είναι ζωντανό παράδειγμα για το ότι η αξία ενός επαγγελματία δεν ανταποκρίνεται πάντοτε στις ικανότητές του» και «Η Καρμπονέρο είναι η καλύτερα αμειβόμενη δημοσιογράφος στην Ισπανία, χωρίς να είναι καν δημοσιογράφος» ήταν μερικά από αυτά.

Ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διέψευσε το θέμα. «Τα χρήματα που παίρνει η Καρμπονέρο είναι στα ίδια επίπεδα με εκείνα των άλλων δημοσιογράφων ίδιου επιπέδου στην εταιρεία μας» ανέφερε και διέρρευσε ότι ο μικτός μισθός της είναι 120.000 ευρώ. 

Πηγή: Εspresso

Διαβάστε ακόμα:

Σε ποιό ελληνικό κανάλι οι αμοιβές των παρουσιαστών της πρωινής ζώνης, μειώθηκαν φέτος κατά 90% ;

Η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτει για το Dancing with the Stars…