Ποια προγράμματα …σάρωσαν σε τηλεθέαση το βράδυ της Τρίτης

Ποιοι ήταν αυτοί που συγκέντρωσαν τα υψηλότερα ποσοστά και ποιοι έμειναν στα χαμηλότερα...

Υψηλός ανταγωνισμός επικρατεί στο prime time της Τρίτης, με εκπομπές και σίριαλ να διεκδικούν τα μεγαλύτερα κομμάτια της τηλεοπτικής πίτας. Πρωταγωνίστρια είναι η ψυχαγωγία που παίρνει τη σκυτάλη από την ενημέρωση μετά τις 21:00 και αφήνεται στη διάθεση του κοινού μέχρι αργά τη νύχτα. Ποιοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη τηλεθέαση χθες;

Τα Κλεμμένα Όνειρα παραμένουν σε καθημερινή βάση το φαβορί για την πρωτιά, καθώς σπάνια υπάρχει αντίπαλος που μπορεί να ξεπεράσει τα ποσοστά τους. Την Τρίτη, οι τηλεθεατές που έμειναν στη σειρά του MEGA άγγιξαν το 32,5%. Από κοντά και οι Βασιλιάδες που σημείωσαν 27,2%. Όσο για τη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, φαίνεται πως αποτελεί μία από τις πιο σοφές επιλογές του ALPHA για τη φετινή σεζόν. Χθες, κατάφερει να κλείσει με ποσοστό 25,6%. Πιο πίσω έμεινε ο Σουλεϊμάν, του οποίου τα «στρατεύματα» δεν ξεπέρασαν το 18,7%.

Στο 15,8% έφτασε η τηλεθέαση της Ελληνοφρένειας, με την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά που ακολούθησε να μην ξεπερνά το 14,1%. Τα Καρντάσιανς «ξαναχτύπησαν» και αυτή τη φορά έφτασαν στο 22,8%. Αυτός που έμεινε ακλόνητος στον μεταμεσονύκτιο θρόνο του ήταν ο Θέμος Αναστασιάδης που τα έκανε Όλα με Τρέλα και κράτησε μαζί του το 24,8% των τηλεθεατών.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης