Ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια ετοιμάζεται για Hollywood;

Ταξίδεψε στο Λος Άντζελες με σκοπό να βρει τους κατάλληλους συνεργάτες, ώστε να πραγματοποιήσει το νέο της project που έχει να κάνει με τον κινηματογράφο.

Την περίοδο των γιορτών, η παρουσιάστρια επισκέφθηκε το Hollywood για να κάνει μια πρώτη επαφή με παραγωγούς, σκηνοθέτες και γενικότερα κινηματογραφιστές της αμερικανικής showbiz, οι οποίοι θα μπορούσαν να συνεργαστούν μαζί της σε μια σειρά από ταινίες-ντοκιμαντέρ που σκέφτεται να υλοποιήσει.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη στο «Greek Hollywood Reporter», επιθυμία της είναι να δραματοποιήσει τις πιο δύσκολες υποθέσεις που έχει προβάλει στην εκπομπή της με τη μορφή ταινιών. 

«Είμαι ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας. Ψάχνω σκηνοθέτες, εταιρείες παραγωγής, κάνω την έρευνά μου. Νομίζω ότι ορισμένες από τις υποθέσεις που έχουμε εξιχνιάσει στην εκπομπή θα μπορούσαν να γίνουν πολύ καλά ντοκιμαντέρ. Όμως ένα τέτοιο εγχείρημα απαιτεί και χρόνο και προσπάθεια. Πρέπει να βρω τους σωστούς ανθρώπους. Επαγγελματίες που μπορούν να χειριστούν την πολυπλοκότητα μιας τέτοιας αποστολής», υπογραμμίζει η γνωστή δημοσιογράφος.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Τι συμβαίνει με την Αγγελική Νικολούλη

Νικολούλη: «Αν υπάρξουν εξελίξεις θα δείτε το «Τούνελ» στον αέρα»!

Η σπείρα των… Πικάσο πίσω από τη μεγάλη ληστεία;